Home Tech 7 nyheter du bør få med deg

7 nyheter du bør få med deg

0

Barack og Michelle Obama har inngått en avtale med TV-plattformen Netflix, PayPal har akkurat gjennomført sitt største oppkjøp noensinne, og Elon Musk skal bygge et nytt transportsystem i byen Los Angeles. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. Paypal har akkurat kjøpt opp det svenske fintech selskapet iZettle for den nette sum av 2.2 milliarder dollar. Oppstartsselskapet er best kjent som leverandør av software og tjenester som gjør det mulig for smarttelefoner og nettbrett å lese kredittkort. Dette er det største oppkjøpet til PayPal noensinne.

2. Microsoft co-gründer Bill Gates møtte nylig president Donald Trump. Han har i etterkant fortalt at den amerikanske presidenten ikke visste forskjellen på HIV og HPV.

3. Apple risikerer massesøksmål etter kritikk av de nye tastaturene til MacBook og MacBook Pro. Blant annet har over 21 000 person skrevet under på en underskriftskampanje som oppfordrer selskapet til å trekke tilbake MacBooker som ble lansert i siste halvdel av 2016 eller etter.

4. Ubers chief product officer, Jeff Holden, som blant annet initierte idéen om selskapets flyvende bil, forlater selskapet og blir erstattet av Eric Allison. Holden har sittet i stillingen i fire år.

5.Barack og Michelle Obama skrev akkurat under en kontrakt med Netflix. Den tidligere presidenten og førstedamen skal produsere nye serier og filmer for TV-plattformen gjennom sitt nye produksjonsselskap ” Higher Ground Productions”.

6. Elon Musk avslørte nylig at selskapet hans, The Boring Company, er i gang med planleggingen av et nytt transportsystem i den amerikanske byen Los Angeles. Det nullutslipp-transportsystemet under bakken vil kunne frakte passasjerer med en fart på opptil 240 km/t. Prosjektet vil bli planlagt i samarbeid med byens transportsdepartement MTA.

7. Adobe har kjøpt opp netthandel-selskapet Magento Commerce. Selskapet ble kjøpt for 1.68 milliarder dollar og er Adobes største oppkjøp på nærmere 10 år.

 

Foto: Flickr/David

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst