Home Nyheter 7 nyheter du bør få med deg

7 nyheter du bør få med deg

0

Microsoft er i gang med å bygge en streaming-plattform for spill, Uber og Lyft ønsker å satse på e-scootere og Amazon gjør historie ved å bli det første tech-selskapet til å kjøpe opp rettigheter til å sende Premier Leauge. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Microsoft er i gang med å bygge en ny plattform for streaming av spill, bekrefter selskapet. Plattformen skal gjøre det mulig å streame spill fra hvilket som helst verktøy inkludert Xbox, PCer og telefoner.

2. Uber og Lyft melder om at de ønsker å satse på e-scootere i tiden fremover. Begge har sagt at de har søkt om tillatelse til å operere med elektriske sykler i den amerikanske byen San Fransisco.

3. Overvåkningsgruppen China Labor Watch har avdekket svært kritikkverdige forhold på en fabrikk i Kina som lager Amazon-produkter. Arbeiderne skal blant annet ha blitt tvunget til å jobbe opptil tre ganger så mye overtid enn hva som er lovlig på en fabrikk som ikke er klassifisert som sikkert nok for folk å arbeide på.

4. Google har akkurat offentliggjort et nytt sett av retningslinjer som skal hjelpe de ansatte med å bruke AI-teknologi på en bærekraftig og sikker måte.

5. Verdens største bitcoin-selskap Bitmain Technologies, ledet av 32-åringen Jihan Wu, melder om at de vurderer å  å gå på børs neste år.

6. Amazon gjør historie etter å ha blitt det aller første tech-selskapet til å kjøpe opp rettigheter til å streame Premier Leauge i Storbritannia i 2019.

7. Forskere mener nå at kunstig intelligens kan oppdage kreft bedre enn helsepersonell på noen områder. Det gjelder blant annet hudkreft, brystkreft og tarmkreft.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på endringsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!