Home Nyheter 7 nyheter du bør få med deg

7 nyheter du bør få med deg

0

Microsoft er i gang med å bygge en streaming-plattform for spill, Uber og Lyft ønsker å satse på e-scootere og Amazon gjør historie ved å bli det første tech-selskapet til å kjøpe opp rettigheter til å sende Premier Leauge. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Microsoft er i gang med å bygge en ny plattform for streaming av spill, bekrefter selskapet. Plattformen skal gjøre det mulig å streame spill fra hvilket som helst verktøy inkludert Xbox, PCer og telefoner.

2. Uber og Lyft melder om at de ønsker å satse på e-scootere i tiden fremover. Begge har sagt at de har søkt om tillatelse til å operere med elektriske sykler i den amerikanske byen San Fransisco.

3. Overvåkningsgruppen China Labor Watch har avdekket svært kritikkverdige forhold på en fabrikk i Kina som lager Amazon-produkter. Arbeiderne skal blant annet ha blitt tvunget til å jobbe opptil tre ganger så mye overtid enn hva som er lovlig på en fabrikk som ikke er klassifisert som sikkert nok for folk å arbeide på.

4. Google har akkurat offentliggjort et nytt sett av retningslinjer som skal hjelpe de ansatte med å bruke AI-teknologi på en bærekraftig og sikker måte.

5. Verdens største bitcoin-selskap Bitmain Technologies, ledet av 32-åringen Jihan Wu, melder om at de vurderer å  å gå på børs neste år.

6. Amazon gjør historie etter å ha blitt det aller første tech-selskapet til å kjøpe opp rettigheter til å streame Premier Leauge i Storbritannia i 2019.

7. Forskere mener nå at kunstig intelligens kan oppdage kreft bedre enn helsepersonell på noen områder. Det gjelder blant annet hudkreft, brystkreft og tarmkreft.