Home Tech 7 nyheter du bør vite om

7 nyheter du bør vite om

0
Foto @ Gage Skidmore

Trump går til angrep på Google, Facebook risikerer søksmål og Apples førerløse biler har hatt sin første ulykke. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. IKEA har som mål å bli helt kontantfri og har nå åpnet sin første kontantfrie butikk i Valbo i Sverige.

2. Facebook kan risikere å bli saksøkt etter at en ansatt gikk ut og anklaget selskapet for å ikke gjøre nok for å sikre barns persondata.

3. En av Apples selvkjørende biler har vært involvert i en ulykke på en vei i California. Ulykken er den første for Apple sine førerløse biler.

4. En av de fire mennene som blant annet hacket seg inn på skuespiller Jennifer Lawrence sin iCloud-konto og stjal intime bilder av henne, er dømt til åtte måneder fengsel.

5. Uber har nå valgt ut sine kandidatene til å bli den første internasjonale byen til å teste ut deres flygende biler UberAir, som har som mål å bli en realitet innen 2020.

6. Google skal ifølge Bloomberg, ha inngått en hemmelig avtale med Mastercard der tech-giganten skal ha fått tilgang til informasjon om Mastercard-brukeres kjøpemønstre i fysiske butikker.

7. Den amerikanske presidenten Donald Trump har anklaget Google for å manipulere søkene på plattformen slik at de mer liberale avisene kommer høyere opp på søkerlisten enn de konservative.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på endringsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!