Home Nyheter 7 nyheter du må få med deg

7 nyheter du må få med deg

0
Foto @ Flickr/Mike Kalasnik

India går hardt ut mot kryptovalutaer, leketøyskjeden Toys R Us legger ned butikker i USA –  og Twitter har suspendert 1.2 millioner brukere som de mener promoterer terrorisme. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. Barnebeskyttelsesgrupper hevder at YouTube bryter loven ved å blant annet samle inn ulovlig data og bruke informasjonen til målrettet reklame for barn under 13 år.

2. Ifølge et internt notat i selskapet Virgin Mobil, skal Apple trolig lansere Iphone 8 og Iphone 8 pluss i en rød variant til støtte for hiv- og aidskampanjen RED.

3. Indiske myndigheter har valgt å gå hardt ut mot kryptovalutaer. Myndigheter annonserte torsdag et forbud som i realiteten innebærer at banker ikke lenger får lov å assosiere seg med kunder involvert i salg og kjøp av digitale valutaer.

4. Facebook komme til å sende ut en melding i dag til alle de 87 millioner brukerne som har fått sin personlige informasjon misbrukt av Cambridge Analytica.

5. En av medgründerne i Apple, Steve Wozniak følger strømmen av kjente og ukjente brukere som har fått nok av Facebook og valgt å deaktivere eller slette sin konto.

6. Twitter har suspendert 1.2 millioner brukere i perioden 2015-2017. Grunnen er at brukerne ska ha publisert innhold de mener promoterer terrorisme.

7. Leketøysbutikken Toys R Us legger mest sannynlig ned de fleste, om ikke alle, sine amerikanse butikker grunnet avviklingen av selskapet, noe som potensielt vil ramme opp mot 33.000 amerikanske arbeidere.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst