Home Nyheter 7 nyheter du må få med deg

7 nyheter du må få med deg

0

Apple har skrevet historie, Facebook har startet de første interne testene av sin nye dating-app og New York har fått sine aller første e-sykler. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. Apple går inn i historiebøkene som det første selskapet til å ha en markedsverdi på én billion ( 1012) dollar.

2. Bioingenører ved universitetet i Texas skal være nær et gjennombrudd når det kommer til å klare å dyrke frem organiske lunger ved hjelp av pasientens egne celler.

3.  Facebook har startet de første interne testene av sin nye dating app, bekrefter selskapet.

4. New York har fått sine første e-sykler. Syklene er tilgjengelig gjennom Uber-appen etter at selskapet kjøpte opp Jump Bikes tidligere i år.

5. Facebook har satt opp en innovasjonshub i Kinas fjerde største by, Hangzhou, til tross for at plattformen fortsatt er ulovlig å bruke i landet.

6. Amazon har etter sterk kritikk begynt å fjerne gjenstander som kan assosieres med nazismen på sin salgsplattform.

7. Det ryktes at Apple kommer til å lansere tre nye Iphoner til høsten. Foreløpig har ikke selskapet gått ut med noen detaljer, men flere spekulerer i at det kommer til å komme en Iphone i “super size”, én iPhone i billigversjon og én med tre bakkameraer.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst