Home Nyheter 7 nyheter du må få med deg

7 nyheter du må få med deg

0

Kina har bannlyst bruken av bokstaven “N” på nett, Bill Gates, Jeff Bezos og Warren Buffet er nå rikere enn den minst privilegerte halvparten av USAs befolkning og snart etableres det første 4G-nettverket på månen. Her er 7 nyheter du ikke må gå glipp av.

1. EU har gitt tech-gigantene Google, Facebook, Twitter, Youtube to måneder på å vise et forbedringspotensial når det kommer til å bli flinkere og raskere til å fjerne innhold som inneholder ektremistiske holdninger.

2. Vodafone Tyskland i samarbeid med Nokia, er nå i ferd med å etablere det første 4G-nettverket på månen.

3. Ifølge en undersøkelse utført av MIT, tjener Uber-og Lyft- sjåfører i gjennomsnitt $3.37 per time. 74 % tjener mindre enn minstelønnen og 30 % taper faktisk penger på å kjøre, viser den.

4.  En tidligere arbeidsrekrutterer i Youtube saksøker nå Google for diskriminering. Ifølge saksøkeren skal Google ha stoppet å rekruttere hvite og asiatiske kandidater til fordel for andre etnisiteter.

5. Bill Gates, Jeff Bezos og Warren Buffet er nå rikere enn den minst privilegerte halvparten av USAs befolkning, viser en ny undersøkelse som advarer mot et voksende sprik mellom rike og fattige.

6. Kina har bannlyst bruken av bokstaven “N” på nett etter at bokstaven har blitt brukt til å demonstere mot presidentens planer om å fjerne loven som sier at han ikke kan styre i mer enn to perioder.

7. California blir første stat som godkjenner bruk av selvkjørende biler på offentlige veier uten sjåfør bak rattet som sikkerhet.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst