Hold deg oppdatert på det som skjer!

Vi sender deg oversikten via e-post en gang pr. uke

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PANGSTART – et av Norges råeste program for gründere som vil lykkes

18. October 2017 @ 08:00 - 29. November 2017 @ 17:00

Free
Fra idè til suksess: Vi vet hva som kreves for å lykkes som oppstartsbedrift, og ser etter deg som sitter med en god idé du mener bør realiseres. Den 18. oktober kjører vi i gang et nytt seks-ukers intensivløp med PANGSTART.

I løpet av seks uker vil du få bistand til å konkretisere ditt forretningskonsept. Dette gjøres gjennom individuell veiledning fra utvalgte eksperter, tett samarbeid med de andre deltakerne og intensiv jobbing for å utvikle akkurat din forretningsidé videre fra skissebordet. Du får tilgang til et av markedets mest kompetente næringsklynger innen teknologi og nye forretningsmodeller, og du får en dedikert mentor som vil følge deg gjennom hele løpet. Kurset avrundes med å presentere konseptet for et investorpanel.

“PANGSTART har hjulpet oss med å spisse vårt forretningskonsept, og vi har fått muligheten til å lære av dyktige investorer og entreprenører. Programmet har virkelig gitt oss en pangstart i prosessen med å gå fra konsept til robust forretningscase. Vi hadde ikke kommet så langt på så kort tid uten PANGSTART.”
DropBy-gründer og daglig leder,
 Lorenzo Ruscelli.

Du får:
  • Relevante og inspirerende presentasjoner fra eksperter innen forretningsutvikling
  • Tilpasset individuell veileder med kompetanse og nettverk innen ditt forretningsområde fra internasjonale vekstbedrifter.
  • Lære av suksessfulle gründere som leder deg igjennom et progresjonsbasert kursprogram.
  • Tilgang på kontorplass med relevante ressurspersoner
Hvem passer programmet for?

PANGSTART passer for deg som er gründer eller som har et oppstartsselskap, og som ønsker bistand til å utvikle forretningsideen og konseptet videre fra skisse til markedsrettet løsning, produkt eller tjeneste.

HVORFOR:

Tre gode grunner til å bli med på PANGSTART:

  • Koblingen til næringsklyngen NCE Smart Energy Markets – tilgang til et nettverk ned over 70 partnerbedrifter
  • Du blir veiledet av suksessfulle gründere og vekstbedrifter
  • Det er kostnadsfritt å delta
SØKNADSFRIST:

1. frist: 20. september
2. frist: 1. oktober

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

Details

Start:
18. October 2017 @ 08:00
End:
29. November 2017 @ 17:00
Cost:
Free
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
Website:
http://www.ncesmart.com/nyheter/pangstart-forretningsutvikling-pa-rekordtid-hos-smart-innovation-norway/?utm_source=epost_topp&utm_medium=SH

Organiser

Smart Innovation Norway
Website:
http://www.ncesmart.com/

Venue

Smart Innovation Norway
Håkon Melbergs vei 16
Halden, 1783 Norway
+ Google Map