Home Startups Grete Ingeborg Nykkelmo blir ny leder i Ungt Entreprenørskap Norge

Grete Ingeborg Nykkelmo blir ny leder i Ungt Entreprenørskap Norge

0
Foto @ UE

Det var en enstemmig ansettelseskomité som idag innstilte Nykkelmo til stillingen som administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap (UE) Norge. Hun tiltrer stillingen 1. mai.

– Jeg gleder meg til å begynne i det som for meg fremstår som drømmejobben! Det å få unge til å tenke nytt og skape verdier for fremtiden synes jeg er både meningsfylt og spennende. Jeg håper å kunne bidra med mine erfaringer fra næringslivet og fra frivillige organisasjoner, men først ønsker jeg å bli bedre kjent med organisasjonen, med menneskene og aktiviteten, sier Nykkelmo i en pressemelding.

Nykkelmo er oppvokst i Selbu i Trøndelag, og hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Hun startet karrieren som avdelingsingeniør i Telenor, gikk senere over til kommunikasjonsfaget og hadde blant annet ansvar for virksomhetens 150-årsjubileum. Hun har vært markedssjef i Statkraft, hvor hun jobbet med merkevarebygging og samfunnsengasjement. Hun var i mange år toppidrettsutøver i langrenn og skiskyting, og var også markedssjef under VM i Trondheim i 1997. Nykkelmo har de siste fem årene jobbet som kommunikasjonsdirektør i Veidekke.

– Jeg har jobbet med strategiske partnerskap fra begge sider av bordet, og den erfaringen tror jeg vil være nyttig i UE. I næringslivet er det behov for nytenking og innovasjon på veldig mange områder, og med sin unike rolle tenker jeg at UE kan være en viktig partner for mange virksomheter og bransjer, sier Nykkelmo.

Det var over 90 søkere til stillingen. Det var en enstemmig ansettelseskomité som innstilte Nykkelmo til stillingen.

– Vi er veldig fornøyde med å få Grete med på laget. Hennes erfaring fra privat næringsliv, fra grensesnittet mellom politikk og næringsliv og fra arbeid med barn og unge er relevant og verdifull i stillingen. Grete er også en god strateg. Hun liker å jobbe med og gjennom team. Det stemmer godt med UEs kultur, sier Maalfrid Brath, styreleder i Ungt Entreprenørskap Norge og konsernsjef i ManpowerGroup.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here