Home Biz Hvem er Norges mest innovative virksomheter?

Hvem er Norges mest innovative virksomheter?

0

For femte år på rad skal Norges 25 mest innovative virksomheter kåres, og DU som InnoMag-leser inviteres til å komme med dine forslag.

InnoMag ønsker å finne og hedre de virksomhetene som er best på å skape konkrete innovasjonsgevinster. Hensikten er å synliggjøre Norges beste eksempler, i stedet for at man stadig trekker frem amerikanske selskaper. Dessuten mener vi at det er viktig å feire de virksomhetene og personene som skaper innovative resultater. Prisen er delt ut siden 2014, og tidligere vinnere inkluderer NTNU, Lyse Kraft, Finn, Evry, DNV GL og Aker BioMarine.

Les også: Dette er Norges 25 mest innovative virksomheter

Både virksomheter i privat, offentlig og frivillig sektor kan nomineres. Kriteriet er at kandidaten må ha norsk hovedkontor. I juryen sitter InnoMags redaktør Truls Berg og tidligere administrerende direktør i Innovasjon Norge Gunn Ovesen, samt Jon Trygve Hegnar i Kapital og Tor Wallin Andreassen fra NHH.

Forslag sendes til post@innomag.no.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst