Home Nyheter Norsk gründerbedrift vakte stor interesse i New York

Norsk gründerbedrift vakte stor interesse i New York

0
Gründerne Christian Wierød (23) og Øyvind Hasund Dahl (23) i diskusjon på Times Square. Fotograf: Oliver Koch.

23 år gamle Christian Wierød og Øyvind Hasund Dahl er gründerne bak selskapet Uninite, en tjeneste som matcher mennesker som ønsker å bo sammen basert på personlighet og interesser.

Nylig deltok de på Seed Forum i New York hvor selskapet har fått stor interesse fra flere investorer i USA og Europa som ser potensialet globalt.

– Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger, og flere vi har snakket med sier de skulle ønske denne tjenesten fantes da de bodde i kollektiv, eller at de ønsker å bruke tjenesten ved fremtidig flytting. For oss handler det helt enkelt om at alle skal føle seg hjemme og tilfreds i egen bosituasjon, sier Øyvind Hasund Dahl.

Les mer: Vant Kristian Ottosen-prisen

Med nettjenesten Uninite matches potensielle leietakere sammen, slik at man enkelt kan finne fram til de menneskene man passer best til å bo sammen med. Tjenesten vil fungere både i Norge og på tvers av landegrensene internasjonalt, og på sikt er målet at alle mennesker skal kunne bruke Uninite til å finne noen å bo med. Det vil være fordeler for utleier/leietaker i form av tilgang på produkter og tjenester på plattformen og et sosialt nettverk for leietakere, skriver de i pressemeldingen fra New York.

Tjenesten kombinerer prinsipper fra AirBnB, Match.com og Facebook sammen med Artificial Intelligence.

Selskapet planlegger en stor kapitalinnhenting i første kvartal av 2017 med amerikanske investorer.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here