Home Biz Oslo – haventreprenørenes innovasjonsmekka?

Oslo – haventreprenørenes innovasjonsmekka?

0

På dekket til skoleskipet SS Christian Radich hadde Oslo Business Region i går samlet en rekke av landets fremoverlente endringsagenter for å lansere det de kaller Ocean Entrepreneurs Ecosystem.

I spissen står den tidligere Nor-Shipping sjefen Birgit M. Liodden som tenker nye og spennende tanker om å koble hovedstadens sterke posisjon som shippingmekka, med det yrende entreprenørmiljøet. Målet er å bygge broer mellom de store aktørene og de nyutklekte ideene. Som leder av Oslo Business Regions maritime satsing, bør det kanskje ikke komme som noen overraskelse at hun ser for seg en flytende coworking arena sentralt plassert i bybildet.

Blant aktørene som var invitert, var blant annet Maren Hjorth Bauer fra Katapult Ocean, Inge Andre’ Sandvik fra Wilhelmsen, Jens Festervoll fra Equinor (tidligere Statoil) og Ole Thoresen fra Aker BioMarine – og de var alle positive til å få til mer samarbeid på tvers av tradisjonelle skillelinjer.

Det blir spennende å følge satsningen fremover, – og mye tyder på at hovedstadens entreprenører får økt drahjelp fra maritim sektor i tiden fremover.

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst