Home Nyheter Syv nyheter du må få med deg

Syv nyheter du må få med deg

0
Foto @ Flickr/matt buchanan

Snapchat´s aksjeverdi sank med 10 milliarder kroner grunnet én Twitter-melding, kundene raser mot Apple, og folk går rett og slett bananas over at den Nokias berømte “banan-telefonen” skal gjøre “comeback” i år. Her er 7 nyheter du ikke bør ha gå glipp av.

1. Apple står overfor over 60 søksmål  etter beskyldninger om at de gjør eldre Iphones treigere med vilje for å få kunder til å oppgradere til nyere modeller. Sannsynligvil vil alle sakene vil bli ført som én sak i en rettsal nær selskapets hovedkvarter i California.

2. Snapchats aksjer falt 1 milliard dollar i verdi over natten. Snapchat har slitet med dårlige veksttall den siste tiden og har derfor valgt å re-designe appen i håp om å få buk på problemet. Dette falt ikke i god jord for reality-stjerna og sminkeprodusent Kylie Jenner som valgte å vise sin frustrasjon over Snapchat ved hjelp av en Twitter-melding. Dagen etter hadde Snapchats aksjeverdien sunket med hele 10,2 milliarder kroner, 7 % av selskapets totale verdi.

3. Den berømte “banan-telefonen” fra Nokia skal gjøre “comeback”, melder selskapet. Tilbake i 1999 var Nokia verdens største telefonoperatør og Keanu Reeves blitt verdensstjerne for sin rolle som Neo i Matrix-filmene. Alle trendsettere på den tiden gikk bokstavelig talt bananas over Neo´s telefon, Nokia 8110. Akkurat som Nokia 3310 ble relansert i fjor, skal nå altså banan-telefonen slippes på markedet igjen som en retro-klassiker i mai i år.

4. Den selvutnevnte oppfinneren av Bitcoin, Craig Wright, har blitt saksøkt for å angivelig ha stjålet Bitcoins til en verdi av 5 milliarder dollar fra sin tidligere foretningspartner Dave Kleinman.

5. Facebook, Amazon og FedEx møter sterkt press om å kutte sine bånd til NRA etter masseskytingen på en skole i Florida.

6. Ifølge USA er det russiske spioner som står bak cyber-angrepet under OL-åpningsermonien i PyeongChang, till tross for russisk forsøk på å få det til å se ut som om det var Nord-Korea som sto bak.

7. Harvey Weinstein sitt selskap, The Weinstein Company, opplyser om at de vil slå seg konkurs etter at et salg til en gruppe investorer brøt sammen.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst