Home Nyheter Ta InnoMags julequiz – Vinn billett til Nordic Business Forums Oslo-konferanse

Ta InnoMags julequiz – Vinn billett til Nordic Business Forums Oslo-konferanse

0

Ta vår innovative julequiz og vær med i trekningen om en billett til Nordic Business Forums Lead Lean-konferanse den 22. januar.

InnoMag og Open Innovation Lab er blant hovedpartnerne for konferansen, som er Nordic Business Forums første event i Norge. Her får du muligheten til å se blant andre Eric Ries, Alex Osterwalder og Dan Toma snakke. Mer om konferansen finner du her.

Vinneren av billetten trekkes blant de som har flest riktige svar. Husk å fylle inn mailadressen din i feltet nederst. For å være med trenger vi svarene dine innen første januar 2018 klokka 00.00.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst