Home Startups Innobørs Ukens gründercase – CloudX Services

Ukens gründercase – CloudX Services

0
Foto: Kenneth Christensen/Computerworld

I Moss, tidligere mest kjent for sin beryktede Mosselukt grunnet røyken fra papirfabrikken som hang som en illeluktende sky over Østfold-byen, har de to erfarne IT-ekspertene Jon Sjølie og Jan Solvang startet en skytjeneste som er i ferd med å vekke internasjonal oppsikt.

Skytjenesten de tilbyr er en effektiv og mobiloperatør uavhengig måte å ringe på, ideell for alle som ønsker å bruke eksisterende mobil abonnement til å ringe fra enhver enhet. Samtidig som Microsoft stadig ruller ut nye tjenester basert på Skype og gamle LYNC, nå Skype for Business, er de fem medarbeiderne i ferd med å bli populære hos noen av Europas største Microsoft-forhandlere.

Grunnlaget for denne ukens gründercase var erkjennelsen av at de store system-integratorene og mobiloperatørene i stor grad ignorerte små og mellomstore bedrifter i forhold til å levere Skype for Business med Telefoni. Det var også vanskelig for de mindre Microsoft-partnerne å lage en slik løsning for dette markedet da det krevde høy kompetanse, en større investering og et stort kundevolum for å være lønnsomt. Etter en humpete tur på Microsoft-toget, der Microsoft endret strategi i et høyt tempo, ble BIZSKYPE-tjenesten lansert.

– I dag er vi i realiteten den eneste uavhengige Skype for Business Telefoni baserte skytjenesten i det europeiske markedet. Det unike med selskapet er muligheten til å tilby det beste fra Microsoft i samarbeid med innovative mobiloperatører slik at kundene med ønsket mobilleverandør får en helhetlig, topp moderne og fleksibel bedriftskommunikasjonsløsning som i dag inneholder mer enn Microsofts planer for IP-telefoni i Office 365, sier Jon Sjølie på telefon til InnoMag.

Også mobiloperatørene er i ferd med å innse at CloudX Services tilbyr spennende disruptive saker. Der i gården er jo ikke muligheten til å endre mobilleverandør uten at du må slutte å bruke BIZSKYPE-tjenesten like forlokkende. Mobilleverandør fleksibilitet er i 2017 en innarbeidet kundeforventning.

Verdens største Microsoft distributør i SMB segmentet, Ingram Micro har allerede signert en global distribusjonsavtale på skytjenesten BizSkype og er godt i gang i det nederlandske markedet. Vi gleder oss til å følge selskapets vekst videre.

 

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here