Home Startups Innobørs Ukens gründercase: Jodacare

Ukens gründercase: Jodacare

0
Gründer Kristil Erla Håland med Gry Frystøl, assistent i Songdalen kommune.

JodaCare er en innovativ kommunikasjonsplattform for helsepersonell og pårørende, og selskapet jobber med å styrke menneskeverd til personer med demens, ulike utviklingshemminger og deres relasjon til helsepersonell og familie.

Vi tok en prat med gründeren, Kristil Erla Håland som kan fortelle at løsningen nylig har gått i produksjon etter en svært vellykket pilotfase.

– Vi bidrar til å gi en av samfunnets mest sårbare grupper bedre oversikt og en bedre hverdagsopplevelse ved bruk av bilder og en brukervennlig dialogsløsning som skaper ro for tjenestemottakeren, deres familie og ikke minst for helsepersonell, sier hun glad da hun får vite at hun er ukens utvalgte gründercase på Innomags innobørs.

JodaCare er kort oppsummert en helseløsning som svarer på utfordringen som helsepersonell har hver gang pårørende ringer for å få informasjon, og bidrar til økt kvalitet og bedre informasjonsflyt. Løsningen hjelper de ansatte med å koordinere omsorgen og bidrar til bedre dialog med de som tar vare på deres kjære.

– Vi går nå inn i en spennende vekstfase og dagens kunder er svært fornøyd. Samtidig ser vi at det er en utfordring for en liten og innovativ aktør som oss og synes når offentlig sektor skal handle inn og det tar tid. Selv om vi har rukket å bli sju medarbeidere, er vi fortsatt små i den store sammenhengen. Nettopp derfor varmer det et gründerhjerte når kommuner som Horten og Songdalen tør å satse på en ny og innovativ aktør, smiler Kristil som også fremhever hjelpen Asker kommune har bidratt med.

– Drømmen vår er at stadig flere kommuner oppdager verdien av JodaCare, både når det gjelder tettere involvering med pårørende  og ikke minst bidrar til å lette arbeidet for de ansatte i kommunen. JodaCare vil være digital og tilgjengelig på alle flater,  men først og fremst er vi en mobilvennlig plattform for daglig dialog og loggføring.

Eldrebølgen begynner å komme for fullt og allerede i dag er 270 000 nordmenn omsorgstjenestemottagere.

– Det er ingen tvil om at JodaCare ser for seg internasjonal vekst. Henvendelser fra Australia, USA, Danmark og Tyskland har allerede kommet og vi er midt i en emisjonsfase nå. Konkret ønsker vi oss 3 millioner fra investorer som kan bidra med relevant nettverk og gode råd, avslutter hun.

 

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here