Home Startups Innobørs Ukens gründercase vekker internasjonal interesse

Ukens gründercase vekker internasjonal interesse

0
Foto @ ASAP-Norway

Ukens gründercase er et selskap startet av en tidligere hjelpepleier fra Skien som så et udekket behov – bokstavlig talt.

Astrid Skreosen startet ASAP-Norway og har de siste årene i samarbeid med helse- og omsorgsbransjen utviklet neste generasjons oppdekningsutstyr til sengeposter, bord og bårer hvor det er særlige behov i forhold til søl og væskeproblematikk.

– Våre produkter består av et unikt materiale med ultra høy absorberingsevne (10 liter/m2), som er kun 0.7mm tykt og tåler en belastning på opp til 200 kg. Med en myk og fleksibel bio-film som utgjør en vanntett og pustende barriere, er produktene komposterbare og miljøvennlige. De er patenterte og Svanemerket, og nå begynner interessen også å ta seg opp internasjonalt, forteller hun.

Selskapet er nå er i en emisjonsfase rettet mot forretningsengler, der de ønsker å hente inn kapital til videre internasjonal ekspansjon.

Du kan lese mer på Innomags innobørs.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here