3ins gründerjul: – Kutt ut unøvendig dobbeltarbeid!

3in.no ønsker før jul å vise deg mangfoldet blant norske gründere. I en serie presenterer vi norske gründerbedrifter, deres forretningsideer, hvilke utfordringer de møter og sist men ikke minst - hva ønsker de seg fra julenissen?
3in.no ønsker før jul å vise deg mangfoldet blant norske gründere. I en serie presenterer vi norske gründerbedrifter, deres forretningsideer, hvilke utfordringer de møter og sist men ikke minst – hva ønsker de seg fra julenissen?

Lei av å taste inn de samme opplysningene gang etter gang? Dagens oppstartsbedrift har løsningen som kan hjelpe deg.

Nathan Bray
Med-gründer og markedssjef
ConnectMyApps

Beskrivelse:  Connect My apps hjelper små og mellomstore bedrifter med å koble sammen sine eksisterende programvare på en enkel og rimelig måte.

 (se Connect My Apps notering på Innobørs)

Hvordan vil din satsing forandre verden?

Vi hjelper SMB-ene – som utgjør 80-90 prosent av verdens bedrifter – mot å kaste bort verdifull tid på manuelt å skrive inn data. Det gjør vi gjennom automatisk å overføre data mellom regnskap, CRM, epostmarekdsføring, nettbutikker og timelister.

Integrasjon er det manglende koblingen som gjør at SMB-ene kan være mer effektive med programvaren de allerede bruker.

Dette sparer våre klienter for dager om ikke måneder hver gang. Samtidig reduserer det antallet feil og ikke-oppdatert informasjon.

Med vår plattform er det raskt, enkelt og rimelig for selv de minste selskapene å koble sammen og automatisere prosessene.

Hva er den største hendelsen det siste året for ditt oppstartselskap?

Å få inn investering fra Amesto. Det ga oss finansiell sikkerhet og et grunnlag for å bygge forretningen. Vi ble også valgt som et av topp-24 teknologioppstartselskaper i Norden, noe som ga oss masse oppmerksomhet.

Hvem har vært din viktigste støttespiller for at du har kommet dit du er nå? (og hvorfor??)

I tillegg til vår investor, har programvareleverandørene og regnskapsbyråene vi samarbeider med i Norge vært veldig støttende og en glede å jobbe med. I tillegg til våre kunder; uten dem ville vi ikke vært her.

Hva har vært det største hinderet – og hvordan kom dere over det?

Ressurser, spesielt å ha nok folk. Det er så mange programvarer vi til slutt vil koble til, men det er begrenset hva våre utviklere kan håndtere til tross for deres superhelt-evner. Vi har fokusert på de applikasjonene som brukes i Norge og hvor det er stor kundeetterspørsel.

Hva ønsker ditt oppstartselskap seg fra julenissen?

Julenissen bruker allerede ConnectMyApps for å drive sitt verksted bedre. Vi ønsker oss at hver eneste småbedriftseier gjør det til et nyttårsforsett å drive selskapet sitt mer effektivt og slutte å kaste bort tid og penger på unødvendig administrasjonsarbeid. Hvis de gjør det, bør de bruke noen minutter på å se hvordan ConnectMyAps kan hjelpe dem!

 

(På bildet: Nathan Bray og Luke Buckley fra ConnectMyApps.)

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »