Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev | Følg oss på LinkedIn

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Coxit-seminar om de heteste trendene fra ‪#‎SXSW

17. mars 2016 @ 08:00 - 12:00 CET

NY TEKNOLOGI GIR NYE SPILLEREGLER OG NY GIV
UNDER SXSW SAMLES TRENDENE I COWBOYLAND

I år, som i fjor, drar Coxit PR mannsterke til Austin for å delta på teknologifestivalen South by Southwest (SXSW). Twitter slo igjennom på SXSW for snart 10 år siden. Det er få steder hvor teknologitrender- og nyheter deles på samme måte som i Austin 11-15. mars. Om en uke kommer president Obama til konferansen. Om to uker inviterer Coxit til seminar hvor de deler siste nytt og de heteste trendene fra SXSW.

Ikke alle har anledning til å ta del i den årlige feiringen av ny teknologi i Texas, hvor underholdning og show går hånd i hånd med faglige seanser. Derfor ønsker de å dele alt det spennende som de og titusener av andre opplever på denne årlige teknologifestivalen, kun timer etter at de har kommet hjem fra dette karnevalet som viser fremtidens medie- og kommunikasjonsmuligheter på tvers av bransjer og plattformer.

Vi vet allerede nå at mye kommer til å handle om roboter og automatisering, wearables, Virtual Reality, kunstig intelligens (AI), nye spennende apper, Internet of Things og stadig smartere teknologi. Kort fortalt gir SXSW nye sosiale og digitale medier, som bidrar til å åpne nye muligheter som kommer til å påvirke hvordan vi samhandler og kommuniserer i tiden fremover. Frokostseminaret vil gi deg dette, og andre sentrale trender som Coxit opplever under de svært hendelsesrike dagene i USA. Byråleder i Coxit PR, Magnus Brøyn, vil ta deg gjennom de mange interessante aspektene denne morgenen, og også fortelle mer om hvordan disse trendene påvirker – og kan utnyttes – av deg og din virksomhet!

 

For mer info og påmelding, klikk her.

Detaljer

Dato:
17. mars 2016
Tid
08:00 - 12:00 CET
Kategorier for Arrangement:
, , ,
Hjemmeside:
http://coxit.net/seminar/

Arrangør

Coxit

Sted

Coxit (House of Oslo, 4. etg.)
Ruseløkkveien 26
Oslo,
+ Google-kart