Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev | Følg oss på LinkedIn

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

DOGAs arkitektur- og designdag, TRANSFORM 2016

27. april 2016 @ 09:00 - 23:55 CEST

DESIGNDAGEN + ARKITEKTUR + MERKET FOR GOD DESIGN = TRANSFORM 2016

Nysgjerrig på hvordan fremtidens samfunn ser ut – og hvilken rolle design og arkitektur spiller? DOGAs arkitektur- og designdag TRANSFORM 2016 viser veien.

På Transform 2016 det diskuteres om hvordan samfunn og næringsliv påvirkes av en verden i stadig raskere endring, og hvordan design og arkitektur kan bidra til å løse de komplekse utfordringene vi står overfor. Vi trenger nye produkter, tjenester, systemer, byer og bygg som er meningsfylte, grønne og attraktive. Designere og arkitekter kan bidra til dette, men ikke alene. De beste resultatene får vi først når fagene settes inn i en kontekst.

Derfor er Transform også for alle som samarbeider med designere, arkitekter eller byutviklere – eller rett og slett bare vil ha påfyll og inspirasjon.

Her loves en dag spekket med kunnskapsrike og engasjerte mennesker både på scenen og blant publikum. Du kan fritt velge mellom to parallelle sesjoner, og du vil garantert gå glipp av noe spennende. Men ikke fortvil – alt vil bli filmet.

Etter det faglige programmet, blir det tradisjonen tro utdeling av Merket for god design og kåring av Unge talenter. Den prestisjetunge Jacob-prisen skal også deles ut.

For dere som ikke vil delta på prisutdelingen, blir det spennende debatt om byutvikling i stedet, ledet av Erling Fossen.

Til slutt inviterer vi til en heidundrende fest til langt ut i de små timer.

For mer info og påmelding, klikk her.

Detaljer

Dato:
27. april 2016
Tid
09:00 - 23:55 CEST
Kategorier for Arrangement:
, ,
Hjemmeside:
http://doga.no/transform

Arrangør

Norsk design- og arkitektursenter (DOGA)
Vis Arrangør nettside

Sted

Norsk design- og arkitektursenter (DogA)
Hausmannsgt. 16
Oslo, Oslo Norge
+ Google-kart