Hold deg oppdatert på det som skjer!

Vi sender deg oversikten via e-post en gang pr. uke

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bergen Business Expo

March 5 @ 08:00 - 17:00

Building Better Business

Marketing – New B2B Tech – Business Trends – Inspiration for growth

Delta på Bergen Business Expo?

På Bergen Business Expo vil du få tilgang til flere konferansespor full av inspirasjon, praktiske råd og kunnskap om Lederskap, Markedsføring, Trender i Næringslivet, og Teknologi.

Business Expo er for deg som er leder i en etablert bedrift og for deg som har ambisjoner om å bli det. Våre skreddersydde foredrag gir deg de nødvendige rådene du trenger om hvordan du forenkler driften med ny teknologi, bygger gode nettverk, drive målrettet markedsføring og vokser som bedrift.

Du får full tilgang til en stor utstillingsarena og flere konferansespor med profesjonelle foredragsholdere fra start til slutt samt en fantastisk lunsj og middag for de som ønsker ytterligere nettverksmuligheter.

Business-Track

Digitalisering er nødvendig i alle næringer for å øke produktivitet og lønnsomhet. Frykt og skepsis i forbindelse med digitalisering preger nyhetsbildet. Ny teknologi, automatisering og kunstig intelligens spås til å spise arbeidsplasser til frokost. På dette sporet får ledere i små og mellomstore bedrifter innblikk i hvordan de kan bedre tilpasse seg denne nye digitale hverdagen.

Sales & Marketing Track

Dette sporet er dedikert til salgs- og markedssjefer, og de som er opptatt av å vite mer om hvordan dere markedsfører dere. Vi belyser på de siste trendene og kommer med konkrete råd og tips innenfor inbound marketing, film og historiefortelling, docu marketing, digitale markedsføringsstrategier samt big data and marketing.

Workshops og Seminarer

Foredrag er fint, men i workshop og seminardelen av Bergen Business Expo får du en nærmere og mer personlig tilknytning. Med begrenset antall plasser per seminar og populære emner vil vi bli enda nærmere og grundigere kjent med håndfaste og praktiske endringer du kan implementere i din bedrift allerede imorgen!

Les mer og bestill billetter HER

Se HER for utstillerplass

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

Details

Date:
March 5
Time:
08:00 - 17:00
Event Categories:
, , , , , ,

Venue

Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
Bergen, 5015 Norge
+ Google Map