Hold deg oppdatert på det som skjer!

Vi sender deg oversikten via e-post en gang pr. uke

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

CHANGEMAKERS 2016 Innovating for tomorrow

16. november 2016 @ 15:00 - 18:00

CHANGEMAKERS-konferansen arrangeres av Inspirator, InnoMag og Deloitte 16. november kl 15:00 – 18:00. Vi inviterer til en ettermiddag viet innovatører, endringsagenter og vekstskapere, og feirer ildsjelene blant oss!

Norske virksomheter fokuserer i økende grad på innovasjon og de beste er i absolutt verdensklasse. Med denne konferansen ønsker vi å synliggjøre og feire de som tar en aktiv rolle for å skape en bedre fremtid – både for Norge og i et globalt perspektiv.

Årets konferanse byr på et program skreddersydd deg som ønsker konkrete tips om hvordan du leder endringsprosesser og skaper innovasjonsresultater. Sett av ettermiddagen, ta med dine kolleger og bli inspirert til å bli en endringsagent du også, – i 2016 er dette kanskje det viktigste du kan gjøre både for deg selv og din virksomhet!

Amerikanske Kris Singh – leder av SRII (Service Research & Innovation Institute), IBM’s tidligere forskningssjef og medlem av Open Innovation Lab’s advisory board kommer. Likeledes møter vi dyktige Anne Cathrin Haueng fra Deloitte som nettopp har kommet ut med bok om utfordringene rundt omstillingsprosjekter. Maarten Oonk europasjef for Center for the Edge, leder for Open Innovation Lab of Norway Truls Berg samt Lars Peder Brekk fra Brønnøysundregistrene.

PROGRAM OG PÅMELDING HER

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Detaljer

Dato:
16. november 2016
Tid
15:00 - 18:00
Kategorier for Arrangement:
, ,
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Deloitte, Bjørvika
Dronning Eufemias gate 14
Oslo, Oslo 0191 Norge
Translate »