Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Executive Breakfast Briefing med Glen Weyl

26. oktober 2018 @ 08:00 - 09:59 CEST

“Radikal politisk nytenkning for å skape et mer rettferdig samfunn»

Inngang til debatten er gratis for alle InnoMag-lesere.

Vi har denne gangen invitert en svært visjonær innleder som garantert vil gi oss bakoversveis med sitt brennende engasjement for nye måter å skru sammen verden på.

Glen Weyl er en amerikansk forsker i Microsoft, forfatter og foreleser i økonomi på Princeton Universitet. I hans bok «Radical Markets» hevder han at tiden er inne til å tenke radikalt nytt for å skape et mer rettferdig samfunn. Hans tanker inkluderer en skatt som vil gjøre 2/3 av noen fås rikdom til felles eiendom, og samtidig gjøre markeder langt mer flytende, dynamiske og effektive.

I tillegg til Glen har vi invitert fire av Norges ledende stemmer til en åpen debatt om tiden er moden for nye innspill eller om vi skal fortsette å lukke øynene for de økende forskjellene i en verden der noen få plattformleverandører stikker av med store deler av gevinsten.

 

  • Torbjørn Røe Isaksen, Norges næringsminister og forkjemper for konservatismen. Endringsvillig og debattglad.
  • Terje Breivik, Venstres dyktige nestleder som selv har erfaring som entreprenør, ordfører og mangeårig innsats for å innovere næringspolitikken.
  • Per Elvestuen, Oslo Freedom Forum medgründer med innovative tanker om skatt og ulike særordninger – og med sine meningers mot.
  • Katinka Greve Leiner, FERD’s dyktige leder for satsningen på sosiale entreprenører og nye måter å måle verdiskapning på. Engasjert samfunnsborger med stort hjerte for innovasjon.

Vi ser på hvordan Norge og det politiske systemet er skodd for å møte nye innovative tanker.

Briefingen arrangeres i samarbeid med Innomag og Epicenter. Tilbakemeldinger fra tidligere Executive briefinger er at dette oppleves som både inspirerende og særdeles lærerikt for deg som leder.

Påmelding skjer HER eller ved å sende en mail til Truls Berg på truls.berg@digitalinsight.no før endt arbeidstid torsdag den 25. oktober 2018.

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Detaljer

Dato:
26. oktober 2018
Tid
08:00 - 09:59 CEST
Kategorier for Arrangement:
, , , ,

Arrangører

Open Innovation Lab of Norway
InnoMag

Sted

Epicenter
Pilestredet 33
Oslo, Norway
+ Google-kart