Hold deg oppdatert på det som skjer!

Vi sender deg oversikten via e-post en gang pr. uke

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

HEALTHWORLD 2018

7. juni 2018 @ 08:00 - 17:00

Helse og IT går hånd i hånd inn i fremtiden, og kommer til å møte på de samme, store utfordringene når det gjelder sikkerhet. Det er få bransjer der dårlig sikkerhet og dårlige IT-løsninger kan ha like dramatiske konsekvenser som i helsesektoren. For å kunne sette de rette premissene rundt en god it-strategi i helsesektoren må man være oppdatert, villig til å samarbeide og løsningsfokusert.

Temaet får årets Healthworld er sikkerhet og effektivisering. Det finnes flere eksempler i Norsk helsevesen der dårlig sikkerhet og dårlige rutiner har ført til svikt, enten det gjelder pasientforløp eller personvern. Effektiviteten er en selvsagt bi-effekt av en bedre it-strategi, og her skjer det mye spennende innen blant annet kunstig intelligens.

Healthworld 2018 har som mål å løfte blikket mot overordnet strategi. Det kommer til å komme eksperter innen sikkerhet og effektivisering, med blant andre caser fra England der nye it-strategier har ført til økt pasientsikkerhet, besparelser og en mer effektiv hverdag.

INFORMASJON HER

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Detaljer

Dato:
7. juni 2018
Tid
08:00 - 17:00
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , ,
Hjemmeside:
https://healthworld.no/HW18-informasjon

Arrangører

Computerworld
GS1 Norway

Sted

Samfunnssalen, ved Sentrum Scene
Arbeidersamfunnets plass 1
Oslo, Oslo 0181 Norge
+ Google-kart
Translate »