Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

HEALTHWORLD 2018

7. juni 2018 @ 08:00 - 17:00 CEST

Helse og IT går hånd i hånd inn i fremtiden, og kommer til å møte på de samme, store utfordringene når det gjelder sikkerhet. Det er få bransjer der dårlig sikkerhet og dårlige IT-løsninger kan ha like dramatiske konsekvenser som i helsesektoren. For å kunne sette de rette premissene rundt en god it-strategi i helsesektoren må man være oppdatert, villig til å samarbeide og løsningsfokusert.

Temaet får årets Healthworld er sikkerhet og effektivisering. Det finnes flere eksempler i Norsk helsevesen der dårlig sikkerhet og dårlige rutiner har ført til svikt, enten det gjelder pasientforløp eller personvern. Effektiviteten er en selvsagt bi-effekt av en bedre it-strategi, og her skjer det mye spennende innen blant annet kunstig intelligens.

Healthworld 2018 har som mål å løfte blikket mot overordnet strategi. Det kommer til å komme eksperter innen sikkerhet og effektivisering, med blant andre caser fra England der nye it-strategier har ført til økt pasientsikkerhet, besparelser og en mer effektiv hverdag.

INFORMASJON HER

Detaljer

Dato:
7. juni 2018
Tid
08:00 - 17:00 CEST
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , ,
Hjemmeside:
https://healthworld.no/HW18-informasjon

Arrangører

Computerworld
GS1 Norway

Sted

Samfunnssalen, ved Sentrum Scene
Arbeidersamfunnets plass 1
Oslo, Oslo 0181 Norge
+ Google-kart