Hold deg oppdatert på det som skjer!

Vi sender deg oversikten via e-post en gang pr. uke

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inbound-dagen 2019

March 13 @ 08:00 - 16:30

Inbound-dagen er en årlig konferanse for deg som ønsker å oppdatere deg på det siste viktige innen digital markedsføring og salg. Lær fra de beste innen sine felt, knytt nye relasjoner og få innblikk i spennende casestudier fra norske selskaper som har implementert inbound-metoden i sin salgs- og markedsstrategi.

Konkrete takeaways på hvert eneste foredrag

Vi har samlet foredragsholdere som er eksperter innen sine felt, både fra inn- og utland. Du vil få en unik mulighet til å oppdatere deg på beste praksis innen digital markedsføring og salg, og få innblikk i hvilke teknologier og strategier det er viktig å implementere fremover. Din garanti fra oss er at hvert eneste foredrag skal inneholde minst tre konkrete takeaways, så du kan operasjonalisere kunnskapen i eget foretak.

operasjonalisere kunnskapen i eget foretak.

Velg sesjoner fra to parallelle spor

For å gjøre konferansen mest mulig relevant for deg gir vi deg muligheten til å velge mellom to parallelle spor med spissede presentasjoner mellom keynote-foredragene: Markedsføring i sal A, salg og ledelse i sal B. Hver sesjon vil gi deg konkrete tips du kan ta med deg hjem og implementere i din egen virksomhet.

Utvid ditt profesjonelle nettverk

På konferansen vil du treffe mange markedsdirektører, salgsdirektører, toppledere, selgere og operative markedsførere. Benytt anledningen til å knytte nye relasjoner og utveksle erfaringer. Noen av deltagerne har i flere år jobbet etter inbound-metoden med gode resultater, noen er nysgjerrige på temaet, mens andre er i etableringsfasen.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

Details

Date:
March 13
Time:
08:00 - 16:30
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://respons.markedspartner.no/inbounddagen-2019

Organiser

MarkedsPartner
Phone:
950 11 700
Email:
firmapost@markedspartner.no
Website:
http://www.markedspartner.no/

Venue

Radisson Blu Plaza Hotel
Sonja Henies plass 3
Oslo, 0185
+ Google Map