Hold deg oppdatert på det som skjer!

Vi sender deg oversikten via e-post en gang pr. uke

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Innovate or die

6. juni 2016 @ 17:00 - 19:00

To relevante foredrag som gir deg innsikt i innovasjonsprosessen: kolonial.no om å lykkes med innovasjon, og Gijs van Wulfen om en praktisk tilnærming til hvordan innovasjon kan øke din bedrifts sjanser betraktelig for å oppnå suksess.

Karl Munthe- Kaas og Kolonial.no revolusjonerer dagligvarebransjen. Fra 0 til 8 mill i omsetning per uke på 2 år har de sammen med 9 gründere lykkes med å starte opp noe som allerede er en suksess.

Vi vil få presentert en suksesshistorie der; tanken bak, reisen, utfordringene, hva det koster å få det til, hvordan og hva som skal til for å lykkes med innovasjon og entreprenørskap fra Kolonial.no v/ administrerende direktør Karl Munthe-Kaas. Les mer;www.kolonial.no

Gijs van Wulfen er en anerkjent autoritet og keynote speaker innen innovasjon og design tenkning. Han er forfatter av en av de best selgende innovasjonsbøkene på amazon.com “Innovation Expedition” og grunnlegger av FORTH innovation method. Gijs er en sterk Influencer på LinkedIn og mer enn 280 000 mennesker over hele verden følger hans engasjerende og innsiktsfulle innlegg.

Gijs vil i sitt innlegg snakke om hvordan komme gjennom den vanskelige oppstarten av innovasjonsarbeidet. Han vil demonstrerer noen smarte grep for å lykkes, og vil vise eksempler fra noen av virksomhetene han har arbeidet med.

Dagen etter, tirsdag 7 juni tilbyr Econa en heldags innovasjon workshop. Ikke vent for lenge med å sikre din plass.

Klikk her for påmelding og mer informasjon.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Arrangør

Econa
Telefon:
22 82 80 00
E-post:
post@econa.no
Hjemmeside:
www.econa.no

Sted

Ingeniørenes Hus
Dronning Mauds gt. 15
Oslo,
+ Google-kart
Translate »