Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev | Følg oss på LinkedIn

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Innovate or die

6. juni 2016 @ 17:00 - 19:00 CEST

To relevante foredrag som gir deg innsikt i innovasjonsprosessen: kolonial.no om å lykkes med innovasjon, og Gijs van Wulfen om en praktisk tilnærming til hvordan innovasjon kan øke din bedrifts sjanser betraktelig for å oppnå suksess.

Karl Munthe- Kaas og Kolonial.no revolusjonerer dagligvarebransjen. Fra 0 til 8 mill i omsetning per uke på 2 år har de sammen med 9 gründere lykkes med å starte opp noe som allerede er en suksess.

Vi vil få presentert en suksesshistorie der; tanken bak, reisen, utfordringene, hva det koster å få det til, hvordan og hva som skal til for å lykkes med innovasjon og entreprenørskap fra Kolonial.no v/ administrerende direktør Karl Munthe-Kaas. Les mer;www.kolonial.no

Gijs van Wulfen er en anerkjent autoritet og keynote speaker innen innovasjon og design tenkning. Han er forfatter av en av de best selgende innovasjonsbøkene på amazon.com “Innovation Expedition” og grunnlegger av FORTH innovation method. Gijs er en sterk Influencer på LinkedIn og mer enn 280 000 mennesker over hele verden følger hans engasjerende og innsiktsfulle innlegg.

Gijs vil i sitt innlegg snakke om hvordan komme gjennom den vanskelige oppstarten av innovasjonsarbeidet. Han vil demonstrerer noen smarte grep for å lykkes, og vil vise eksempler fra noen av virksomhetene han har arbeidet med.

Dagen etter, tirsdag 7 juni tilbyr Econa en heldags innovasjon workshop. Ikke vent for lenge med å sikre din plass.

Klikk her for påmelding og mer informasjon.

Detaljer

Dato:
6. juni 2016
Tid
17:00 - 19:00 CEST
Kategorier for Arrangement:
, ,
Arrangement Tags:
, , , , , , , ,
Hjemmeside:
https://www.econa.no/aktivitet-econa7

Arrangør

Econa
Telefon
22 82 80 00
Epost
post@econa.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Ingeniørenes Hus
Dronning Mauds gt. 15
Oslo,
+ Google-kart