Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kvinner i Tech

20. november 2018 @ 16:15 - 20:30 CET

Dette blir en kveld med inspirerende talks, godt selskap, gode samtaler og god mat og drikke. Isabelle Ringnes kommer og holder et foredrag for oss. Hun står bak teknologinettverket TENK og #hunspanderer og er en inspirasjon og viktig stemme på veien mot flere kvinner i teknologi. Vi vil i tillegg høre fra flere inspirerende kvinner i Netcompany. Johanne Linde vil blant annet snakke om likestilling i kunstig intelligens og viktigheten av mangfold i utvikling av løsninger.

Som en del av IT-bransjen er det en selvfølge for oss i Netcompany å gjøre det vi kan for å bidra til en høy kvinneandel innen teknologi! Fremtiden er digital, IT og koding er det som bygger nåtid og framtid. Når den neste Spotify eller Instagram lages skal det stå et sammensatt og mangfoldig team bak, der kvinner spiller en naturlig rolle med kunnskap, behov og tanker. Vi er med andre ord helt avhengig av at kvinner er med på laget i utviklingen av morgendagens løsninger!

Vi starter inspirasjonskvelden med velkomstbobler ved ankomst. Etter det faglige opplegget blir det servert tapas og drikke. Dette ser vi frem til! La oss bli inspirert!

Les mer og påmelding HER

Sted

MESH
Tordenskioldsgt. 3
Oslo, 0160
+ Google-kart
View Sted Website