Hold deg oppdatert på det som skjer!

Vi sender deg oversikten via e-post en gang pr. uke

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lederkonferansen 2019

February 7 @ 08:00 - February 8 @ 16:00

Lederkonferansen ble arrangert for første gang i 1997. Den har siden blitt en tradisjon og arrangeres i februar hvert år med tidsaktuelle ledelsesspørsmål. Fra og med 2007 har også Helselederprisen blitt delt ut på Lederkonferansen. Flere helseministre har fremhevet Lederkonferansen som en av de viktigste møteplassene for helseledere i Norge i dag. Det er en viktig arena for ledere innen helse, og med både faglig og sosialt innhold er det et av årets høydepunkter.

Programmet for konferansen fokuserer på ledelseserfaringer, fremtidens helsetjenester, den digitale utviklingen og gode erfaringer. Sentralt i programmet står temaer som hvordan lede i endring, sammenslåing og samhandling, digital infrastruktur, GDPR og helsedata.

Til Lederkonferansen 2019 ønsker vi å samle deltakere som har et sterkt engasjement og interesse for helsetjenesten og dens utvikling og utfordringer. Med et sterkt faglig program, sosiale rammer og mulighet for å nettverksbygging er dette en konferanse du ikke vil gå glipp av!

Vi gleder oss til å se deg i februar!

Påmelding og program

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

Details

Start:
February 7 @ 08:00
End:
February 8 @ 16:00
Event Categories:
, ,

Organiser

NSH
Website:
http://www.nsh.no

Venue

Oslo Kongressenter
Youngs gt. 11
0181,
+ Google Map