Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NHO’s ÅRSKONFERANSE

9. januar 2018 @ 09:00 - 15:00 CET

VERDIEN AV ARBEID ER ENORM: Det viktigste Norge har er verdien av alles arbeidsinnsats. Nå må vi sammen sørge for at bedriftene kan fortsette å skape verdier og jobber fremover.

Verdien av arbeid er enorm, både for enkeltmennesket, bedriftene og samfunnet som helhet. Flest mulig i jobb sikrer velferden vår og et godt samfunn å leve i for alle. Derfor trenger Norge bedrifter som skaper verdier og bevarer arbeidsplasser.

Under NHOs årskonferanse 9. januar skal vi se på hvordan vi sammen kan møte et arbeidsliv i rask endring og sørge for at:

  • bedriftene utvikles og vokser
  • at flere kommer i arbeid
  • og at vi kan fortsette å ha et godt velferdstilbud. 

–  Vi vet at NHOs bedrifter er opptatt av å bevare og skape nye arbeidsplasser, sier Skogen Lund. Samtidig er det noen utviklingstrekk som skaper utfordringer for det arbeidslivet vi kjenner i dag. Regjeringens økonomiske langtidsvarsel, Perspektivmeldingen for 2017, peker på problemene som kan oppstå for norske statsfinanser når befolkningen eldes og behovet for velferdstjenester blir enda større. Men meldingen gir også svaret på hvordan vi kan løse utfordringene: Økt arbeidsinnsats og flere i jobb.

– Derfor er det avgjørende at vi fremover finner gode løsninger for å sikre at folk har jobb og at vi er en god jobbskapernasjon med høy verdiskaping. For jobbskaping er hele grunnlaget for det Norge vi kjenner – med små forskjeller, like muligheter og høy tillit og velferd, sier Skogen Lund. Med NHOs årskonferanse “Verdien av arbeid” ønsker vi debatt og nye løsninger på hvordan vi sammen kan møte fremtidens utfordringer, sørge for at bedriftene utvikles og vokser, og at flere kommer i arbeid.
Vel møtt!
Hele konferansen vil også blir sendt på NHOs Facebookside 9. januar.

INFORMASJON HER

Detaljer

Dato:
9. januar 2018
Tid
09:00 - 15:00 CET
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.nho.no/arskonferanser/arskonferansen-2018/forside/

Arrangør

NHO
Telefon:
23088442
E-post:
line.aver@nho.no
View Arrangør Website

Sted

Oslo Spektrum
Sonja Henies plass 2
Oslo, 0185
+ Google-kart