Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

NOFIMA – Matinnovasjon

1. februar 2018 @ 09:00 - 15:30 CET

WE MAKE SENSE – Om smaksforståelse og matinnovasjon

For å lykkes med matinnovasjon, må du vite hva forbrukerne vil ha. Våre forbrukerforskere søker svar med utgangspunkt i hvordan våre sanser oppfatter maten.

Dato: 1. februar 2018
Sted: Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate 4, Oslo
Pris: kr 950,-

Nofimas fagfolk innen sensorikk, forbruker og innovasjon arrangerer seminaret We make sense:

På menyen står foredrag om ulike metoder for å samle sanseinntrykk, designdrevet og forbrukerdrevet innovasjon, innovasjon i offentlig sektor, bruk av nye proteinkilder og persontilpasset mat.

Vi har invitert fiolinist og innovasjonsdoktor Stig Roar Wigestrand. Han vil servere oss en musikalsk forrett i tillegg til å la oss tygge litt på foredraget «Hvorfor er det så vanskelig å tenke nytt?»

Avslutter dagen gjør Jessica Aschemann-Witzel, Århus Universitetet. Hun vil gi oss et tilbakeblikk på menyen utfra et bærekraftig perspektiv.

Påmelding, program og informasjon:

 Meld deg på her Lily Siri Rømcke, 

Detaljer

Dato:
1. februar 2018
Tid
09:00 - 15:30 CET
Kategorier for Arrangement:
, , ,
Arrangement Tags:
, , ,

Sted

Thon Hotel Opera
Dronning Eufemias gate 4
Oslo, Oslo 0191 Norge
+ Google-kart
View Sted Website