Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Open Innovation Lab of Norway’s medlemstreff

5. desember 2018 @ 15:00 - 18:00 CET

Strategisk innovasjon – kunsten å tenke helt nytt!

Innovasjonsmessig vidundermedisin eller strategisk avsporing?

Den pågående transformasjonen fra IT som støtteverktøy til drivhjul betyr at vi må tenke nytt både når det gjelder forretningsmodell, organisering og prosesser.

Det betyr for de fleste en radikal endring i perspektiv. For å lykkes med denne transformasjonen er det nødvendig å utvikle digitale tankemodeller og ferdigheter i virksomheten, lære seg nye innovasjonsmetoder og omfavne nye former for lederskap.

I samarbeid med Aker Biomarine og Equinor har vi gleden av å invitere deg til en inspirerende ettermiddag der vi ser nærmere på hvordan strategisk innovasjon åpner for nye muligheter og utfordringer, ikke minst for oss som brenner for effektive innovasjonsmodeller og strategisk tenkning.

Vi har også denne gang invitert tre flotte innledere;

  • Matts Johansson, Adm. Direktør Aker Biomarine vil fortelle oss om Aker Biomarines forretningsmodellbaserte innovasjonsgrep og erfaringene så langt
  • Bjarte Bognes, Equinors Beyond Budgeting ekspert som innleder om Managment Innovation og hvordan det endrer det meste, og hvorfor vi innovative bør agere nå.

Matts Johansen er CEO i Aker Biomarine som i fjor ble kåret til Norges mest innovative og i år til Europas mest innovative selskap. Matts vil i sitt innlegg peke på at Aker Biomarine innoverer ikke bare på forretningsmodellområdet, men på alle nivåer og til enhver tid. Matts leder et ungt og entusiastisk team som tar sikte på å vinne tilbake tittelen som Norges mest innovative virksomhet. I innlegget vil han avsløre hvordan Aker Biomarine leder på innovativt vis.

Bjarte Bogsnes jobber i Equinor og er også formann i Beyond Budgeting Roundtable. Han er en av verdens ledende eksperter på Management Innovation, og er en internasjonalt anerkjent foredragsholder. Han har blant annet  vunnet en Harvard Business Review/McKinsey Management Innovation pris. Bogsnes er også forfatteren bak “Implementing Beyond Budgeting – Unlocking the Performance Potential” der han beskriver denne innovative og smidige modellen og hvordan Equinor har forlatt tradisjonelle ledelses- og styringsprinsipper, inkludert tradisjonell budsjettering. I innlegget vil han fortelle mer om Beyond Budgeting og dette arbeidet, og peke på hvordan vi alle bør bli mer innovative også når det gjelder måten vi leder og styrer på.

Les Bjarte Bogsnes tankeleder, Innovasjon handler om mer enn teknologi og produkter, HER.

Etter innlederne legger vi opp til åpen debatt i form av Open Cafe workshop. Vi garanterer nye tanker, konkrete ideer og en god porsjon inspirasjon!

Programmet starter kl 15.00 og avsluttes faglig kl 18.00, deretter blir det middag så la bilen stå.

Påmelding her

Hjertelig velkommen til nok et spennende treff!

Detaljer

Dato:
5. desember 2018
Tid
15:00 - 18:00 CET
Kategorier for Arrangement:
, , , ,
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangør

Open Innovation Lab of Norway
E-post:
truls.berg@digitalinsight.no
View Arrangør Website

Sted

Aker Biomarine
Oksenøyveien 10
Oslo, Fornebu Norway
+ Google-kart