Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev | Følg oss på LinkedIn

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

PATENTSTYRET – Innovasjon som forbedrer liv

26. april 2017 @ 08:15 - 12:15 CEST

Hvert år den 26. april markerer Patentstyret den internasjonale World Intellectual Property Day. Dette er en verdensomspennende feiring av det som skapes gjennom innovasjon og kreativitet.

«Innovasjon som forbedrer liv» («Innovation – Improving Lives») er temaet for årets markering. Patentstyret, i samarbeid med Norsk design- og arkitektursenter (DOGA), inviterer til et gratis formiddagsseminar. Det innbys til et feststemt program med spennende case og interessante navn. Få innsikt i innovasjonsprosessene hos noen av de som nå jobber med fremtidens løsninger: Hør blant annet Katinka von der Lippe fra Eker Design med Dr. Fridtjof Heyerdahl og «EpiShuttle» – en transportkuvøse for voksne, Ketil Widerberg fra Oslo Cancer Cluster med Claudia A. McDonald Bøen fra Arctic Pharma AS forteller om nyskaping innenfor bekjempelse av kreft – «sukkertøy for kreftcellene», Øyvar Svendsen fra Rottefella har med seg det absolutt siste for de skiglade. Benytt sjansen og bli inspirert, lær av andres erfaring og knytt nyttige kontakter.

Arrangementet passer for morgendagens ledere og deg som er opptatt av innovasjon, produktutvikling, og hvordan du kan skape og ivareta egne ideer.

ARRANGEMENTET STRØMMES

INFO OG PÅMELDING HER

Detaljer

Dato:
26. april 2017
Tid
08:15 - 12:15 CEST
Kategorier for Arrangement:
, , , ,
Arrangement Tags:
, , , , ,

Sted

Patentstyret
Sandakerveien 64
Oslo, 0484
+ Google-kart