Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev | Følg oss på LinkedIn

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

A-Tech Aftenpostens teknologikonferanse 2018

17. oktober 2018 @ 09:00 - 18. oktober 2018 @ 16:15 CEST

For fjerde gang inviterer Aftenposten til en konferanse om teknologi, ledelse og samfunnsutvikling. Teknologi endrer bransje for bransje, og for å ta de riktige beslutningene som leder, er det viktig å forstå hva som skjer. Aftenposten inviterer til to dager der du kan møte noen av verdens fremste foredragsholdere innen teknologi og ledelse. Vi ønsker å skape en møteplass – en arena for læring og debatt om vår tids viktigste endringer.

Årets tema er kunstig intelligens og hva det betyr for deg som leder at maskinene nå kan ta menneskelige valg. Vi har samlet et knippe av verdens og Norges fremste eksperter, toppledere, forskere og gründere, for å se nærmere på en av de aller viktigste – og kanskje mest alvorlige –  teknologitrendene i dag.

Målet vårt er at du skal få ny kompetanse og forstå hva kunstig intelligens er, hvordan denne teknologien utfordrer din bransje – og samfunnsutviklingen. Mange bedrifter – og nasjoner – har allerede en AI-strategi, andre sitter fortsatt på sidelinjen og lurer på hva som egentlig skjer.

PÅMELDING HER

Detaljer

Start:
17. oktober 2018 @ 09:00 CEST
Slutt:
18. oktober 2018 @ 16:15 CEST
Kategorier for Arrangement:
, , ,
Arrangement Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://event.aftenposten.no/atech/

Arrangør

Aftenposten

Sted

Colosseum Kino
Fridtjof Nansens vei 6,
Oslo, 0369 Norway
+ Google-kart