Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

A-Tech, Aftenpostens teknologikonferanse 2017

15. oktober 2017 @ 17:30 - 16. oktober 2017 @ 16:00 CEST

kr4590

For tredje gang inviterer Aftenposten til en konferanse om teknologi, ledelse og samfunnsutvikling. Teknologi endrer bransje for bransje, og for å ta de riktige beslutningene som leder, er det viktig å forstå hva som skjer. Aftenposten inviterer til to dager der du kan møte noen av verdens fremste foredragsholdere innen teknologi og ledelse. Vi ønsker å skape en møteplass – en arena for læring og debatt om vår tids viktigste endringer.

Det viktigste møtestedet for alle som prøver å forstå hvordan teknologien påvirker oss og hvilke nye muligheter den gir!

Ray Kurzweil – Keynote speaker

Googles ledende fremtidsforsker, forfatter og oppfinner. Styremedlem ved Singularity University. Han tror maskiner blir like smarte som mennesker innen 12 år.

Padmasree Warrior – Keynote speaker

CEO i elbil-selskapet NIOs amerikanske avdeling. Tidligere teknologidirektør i Cisco. Kåret til en av verdens 100 mektigste kvinner. Hennes historie startet i en liten indisk landsby, og endte opp på toppen av makthierarkiet i teknologibransjen. Hun ble i fjor utnevnt til toppsjef i det kinesiske elbil-selskapet NIO, og snakker høyt både om klima, transport, kjønn, makt og omstillingsevne.

Adrian Grenier – Keynote speaker

Skuespilleren Adrian Grenier er for mange mest kjent fra filmen «The Devil Wears Prada» og TV-serien «Entourage», men Grenier vil gjerne også bli husket for sitt engasjement for startups og teknologi. «Vil du investere i teknologi, bør du ha som mål å gjøre verden til et bedre sted å være», sier han.

David Rowan – Keynote speaker

De siste årene David Rowan reist verden rundt og besøkt ulike selskaper for å se hvordan teknologien påvirker bransje etter bransje og måten vi tenker og arbeider på. Rowan har vært sjefredaktør i den britiske utgaven av Wired fra oppstarten i 2009. I februar gikk han over i stillingen som Editor-in-Large i samme magasin, en fristilt rolle som formidler og rådgiver i magasinet.

Innovation Challenge 2017

Innovation Challenge er et samarbeid mellom Accenture Norge og Aftenposten. Vi inviterer studenter og nyutdannede fra hele landet til å komme med sine beste løsninger for noen av Norges største samfunnsutfordringer. Vi har formulert syv ulike problemstillinger vi ønsker nye svar på – der ny teknologi står sentralt.

I mai vil et team fra Aftenpostens redaksjon og Accenture besøke studiesteder over hele landet og informere om konkurransen. De beste prosjektene vil få tett veiledning og mulighet til å teste ut løsningene sine før en finalerunde som vil være en del av A-Tech.

Meld deg på studentkonkurransen innen 25. juni her:
http://www.innovation-challenge.net/

Detaljer

Start:
15. oktober 2017 @ 17:30 CEST
Slutt:
16. oktober 2017 @ 16:00 CEST
Kostnad:
kr4590
Kategorier for Arrangement:
, , ,
Arrangement Tags:
, , ,
http://www.aftenpostentech.com/

Arrangør

Aftenposten

Sted

Den Norske Opera og Ballett
Kirsten Flagstads Plass 1
Oslo, 0150
+ Google-kart
View Sted Website