Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bærekraftkonferansen HURDAL

8. juni 2017

En viktig møteplass for små og mellomstore kommuner! Hovedtema for årets konferanse er å sette ”næring etter tæring” for økonomisk og sosial bærekraft i kommunene. Konferansen belyser tiltak kommunene kan ta, og mulighetsrom for synergi og samhandling.

Bærekraftkonferansen er arenaen for kommuner og næringslivsaktører som ønsker å ta grep for lokal bærekraft.  Dette må reflekteres i egen drift, være synlig og engasjerende for innbyggere og det lokale næringsliv. Konferansen gir deg en verktøykasse for å oppnå dette.

Nøkkelspørsmål for konferansen er: Hva er smart lokal samfunnsutvikling? Kan det lønne seg å tenke grønt? Hvordan ser sosial og økonomisk bærekraft ut i praksis? Er det en sammenheng mellom FNs bærekraftsmål og nasjonale klimamål, og kommuneplaner? Hvordan engasjere innbyggerne og næringsliv i smart lokal samfunnsutvikling?

Det blir mingletorg om fremtidens arbeidsliv, utstillere og hyggelig nettverkslunsj. Denne dagen får du anledning til å videreutvikle egen verktøykasse innen anskaffelser, byggeløsninger og næringsutvikling for en mer bærekraftig fremtid.

Konferansen avsluttes torsdag ettermiddag med invitasjon til middag i gammen nede ved sjøen, vandring på en sansesti med kunstinstallasjoner langs strandkanten i kveldssolen ved Hurdalssjøen samt evt. overnatting.

INFORMASJON OG PÅMELDING HER

Detaljer

Dato:
8. juni 2017
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , , ,

Sted

Hurdal syn- og mestringssenter