Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Digitaliseringskonferansen

8. juni 2017 - 9. juni 2017

DIGITAL TRANSFORMASJON: Nye tider stiller krav til omstilling, nytenkning, hurtighet, risikovillighet og prøving og feiling. Har offentlige virksomheter evnen og kompetansen som skal til?

For å møte de økende kravene til en effektiv, brukervennlig og åpen forvaltning må vi tenke nytt og kanskje løse samfunnsoppdraget på nye måter. Dette utfordrer etablerte måter å løse det offentliges oppgaver på.

Digital transformasjon kan beskrives som grunnleggende endringer i måten man jobber på, hvilke tjenester som tilbys, synet på omgivelsene og hvordan offentlig forvaltning videreutvikler seg. Vi må ta utgangspunkt i brukerne og brukeropplevelsen. Dette krever nye holdninger og tankesett og fordrer digital modenhet i virksomhetene og hos ledelsen.

Det ønskes velkommen til to dager med spennende foredrag og gode muligheter for å treffe andre som er opptatt av digitalisering av offentlig sektor.

Digitaliseringskonferansen er en årlig møteplass for ledere og alle som er opptatt av digitalisering i offentlig sektor.

Har du ikke anledning til å komme kan du følge direktesending på difi.no.

INFORMASJON OG PÅMELDING HER

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Detaljer

Start:
8. juni 2017
Slutt:
9. juni 2017
Kategorier for Arrangement:
, , , ,
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Oslo Konserthus
Munkedamsveien 14
Oslo, 0115
+ Google-kart