Hold deg oppdatert på det som skjer!

Vi sender deg oversikten via e-post en gang pr. uke

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Growth Wheel – Sertifiseringskurs

February 4 - February 5

kr6145

4. – 5 februar arrangerer NorBAN’s partner Growth Wheel et sertifiseringkurs i Oslo som vi varmt anbefaler for alle som investerer i, og bistår startups og Scaleups. Growth Wheel er enkelt oppsummert den beste online visuell verktøykassa vi har sett. Den inkluderer en visuell 360 graders businessradar som gir gründerne og oss som investorer umiddelbar forståelse for hvor innsatsen bør konsentreres. Med på lasset følger både smarte verktøy og et felles begrepsapparat som leder til bedre avgjørelser og konkrete handlinger som blir fulgt opp i stedet for planer som ender i sorte hull. Sjekk også prisen – NorBAN har forhandlet frem en medlems-pris som gjør at medlemskap er gunstigere enn noensinne.

Vi gjør oppmerksom på at lisens kommer i tillegg. Normalt koster dette kr. 4375 i kvartalet, men NorBAN-medlemmer betaler nå kun kr. 2598.

påmelding her

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

Details

Start:
February 4
End:
February 5
Cost:
kr6145
Event Categories:
, ,
Website:
http://www.growthwheel.no/kurs/oslo-feb2019

Organiser

NORBAN og Investor-Forum