Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Mixer (Start NTNU)

6. november 2014 @ 18:00 - 22:00 CET

Denne høsten er Mixer så heldige å få besøk av Barefoot Wine gründerne Michael Houlihan & Bonnie Harvey, som har vært New York Times bestsellers med boken “The Barefoot Spirit”. De kommer blant annet til å snakke om hvordan de dannet USAs største vinmerke gjennom et stort nettverk – uten å kunne noen ting om vin.

Grunnleggeren av MONDÅ, Julien S. Bourrelle, kommer også for å snakke om hvordan vi nordmenn sosialiserer og hvordan personlig nettverksbygging kan være avgjørende for din karriere.
I tillegg har vi gleden av å ha Mathias Nylenna og Niklas Baarli fra NRK P3s program “Verdens Rikeste Land” som kveldens konferansierer.

Mellom foredragene vil det være en pause med stands fra bedrifter og enkel servering. Kanskje får du prøvesmake Barefoot Wines Norgeslansering?

Velkommen til Scandic Lerkendal torsdag 6. november

Hva er Mixer?
Mixer er et av Start NTNUs eldste og mest populære arrangementer. Hit inviteres studenter, næringsliv og akademia. Mixer skal være en unik møteplass for engasjerte mennesker med interesse for nyskaping og innovasjon. Man samles til en inspirerende aften, bestående av foredrag, presentasjoner av gründerbedrifter – og mingling. Det blir også servert god mat og drikke.

Foredrag
Interessante foredragsholdere inviteres til Mixer for å fortelle sin historie, inspirere og motivere. Foredragsholderne har lykkes innenfor gründervirksomhet. De har turt å satse på egne ideer og ønsker å motivere andre til og gjøre det samme. Tidligere har blant annet Berit Svendsen, Ailo Gaup, Kjetil André Aamodt, Jarand Rystad, José Salcedo og Halvard Hanevold vært foredragsholdere på Mixer.

Mingling og nettverk
På Mixer vil du møte mennesker som har en idé eller som har et ønske om å en dag bli gründer. Du trenger ikke ha en idé eller et ønske om å bli gründer for å delta, men forhåpentligvis vil kvelden tenne en liten flamme. Blant deltakerne vil det også være representanter fra næringsliv og akademia som bidrar med viktig kunnskap. Dette gir alle mulighet til å knytte viktige kontakter for fremtiden

Konkurranser
For å gi ekstra motivasjon til å delta aktivt i minglingen krydres Mixer med ulike konkurranser med flotte premier! Tidligere har blant annet kveldens beste mingler blitt den heldige vinner av en splitter ny el-sykkel.

Detaljer

Dato:
6. november 2014
Tid
18:00 - 22:00 CET
Kategorier for Arrangement:
, ,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , ,
http://startntnu.no/arrangementer/mixer

Arrangør

Start NTNU
View Arrangør Website

Sted

Scandic Lerkendal
Trondheim, + Google-kart