Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev | Følg oss på LinkedIn

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ramez Naam til Singularity University Oslo Chapter

30. oktober 2019 @ 15:00 - 18:00 CET

NOK500
Onsdag 30. oktober inviterer Amesto, EpiCenter og Katapult til Singularity University’s første event i Norge. Hvordan løser vi fremtidens energiutfordringer?

Hovedtaleren Ramez Naam er en prisbelønt forfatter og en av de mest etterspurte foredragsholderne ved Singularity University. Naam kommer hit med foredraget “Disrupting climate change”.

Ramez Naam er en prisbelønt forfatter og en av de mest etterspurte foredragsholderne ved Singularity University i California. Singularity University er et globalt lærings- og innovasjonsnettverk, som bruker eksponentiell teknologi for å løse verdens største utfordringer.

Gjennom 13 år i Microsoft, og etableringen av selskapet Apex NanoTechnologies, har Ramez jobbet store deler av sin yrkeskarriere med forskningsbasert og teknologisk innovasjon for å løse komplekse utfordringer innen klima, energi og bærekraft.

Det blir også en spennende paneldebatt, med Hedda Felin fra Equinor, Jaran Rystad fra Rystad Energy og Ramez Naam, ledet av Andreas Thorsheim fra Otovo.

Les mer om eventet og meld deg på her.

Sted

Epicenter
Pilestredet 33
Oslo, Norway
+ Google-kart