Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Starte og drive bedrift-dagen

16. november 2018 @ 08:30 - 14:00 CET

Vurderer du å starte egen bedrift? På denne informasjons- og inspirasjonsdagen får du korte innlegg fra sentrale etater og private virksomheter som vil gjøre det enklere, raskere og tryggere for deg å ta steget til å starte eget foretak.

I samarbeid med øvrige aktører fra virkemiddelapparatet har Brønnøysundregistrene, Patentstyret og Norid, gått sammen om å arrangere informasjons- og inspirasjonsdagen «Starte og drive-bedrift» rundt i Norge siden 2013.

Formålet med denne dagen er å inspirere og informere deg som er i startgropen og ønsker å etablere en bedrift.

Les mer og påmelding HER

Sentrale tema for dagen:

  • Hvordan få en god oppstart og inspirasjon til å ta steget
  • Økonomi, finansiering – muligheter og fallgruver
  • Valg av selskapsform og navn
  • Beskyttelse av patenter, domener, design, bedrifts- og produktnavn
  • Markedsføring av bedriften
  • Case – En gründers reise – fra ide til oppstart

Vi kan ikke love deg å bli utlært på en formiddag, men du skal få nok informasjon til å vite det viktigste om oppstartsfasen slik at du får en god start ved etablering av egen bedrift. Du får informasjon om hva du bør tenke grundig gjennom og tips om hvem du kan kontakte og rådspørre. Vi gjennomgår alt fra valg av navn og selskapsform til hva du bør ha med deg i veska når du kontakter banken. Du får også nyttig informasjon om toll, arbeidsmiljø, domener, varemerker og patent, og alle hjelpetilbudene i Altinn.

Sett av formiddagen og få viktig og nyttig informasjon. Du får muligheten til å lære mye nytt, samtidig som du kan treffe mennesker som kan hjelpe deg å nå målene dine. Det blir tid til å mingle og prate med foredragsholdere, tjenesteleverandører med stands og andre deltakere som også er i oppstartsfasen.

Ni av ti deltakere er fornøyde med tidligere års «Starte og drive-bedrift dagen»
Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere viser at ni av ti deltakere har et meget god nytte og helhetsinntrykk av Starte og drive bedrift-dagen. Deltakerne roser tidligere arrangement og melder om et godt utvalg av foredragsholdere og relevant informasjon, på en rask og effektiv måte. Vi har fått tilbakemelding om at dette arrangementet også har mye nyttig informasjon for de som nylig har etablert egen bedrift.

Detaljer

Dato:
16. november 2018
Tid
08:30 - 14:00 CET
Kategorier for Arrangement:
, ,
Arrangement Tags:
, , ,
https://www.patentstyret.no/kursoversikt/starte-og-drive-bedrift-dagen/

Arrangør

Patentstyret
View Arrangør Website

Sted

Patentstyret
Sandakerveien 64
Oslo, 0484
+ Google-kart