Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SUPERTORSDAG – Månedens Nettverkstreff

18. mai 2017 @ 17:00 - 20:00 CEST

Virtuell SuperTorsdag

Nettverkstreffet-SUPERTORSDAG er en månedlig møteplass for deg som vil nettverke profesjonelt. Hver gang belyses et tidsaktuelt tema, denne gang:

Vet du forskjellen mellom Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality?

Virtual Reality (VR) bringer deg ut av den virkelige verden og inn i et digitalt space. Augmentet Reality (AR) blander det digitale med fysiske som for eksempel kart, 3D- modeller og GPS punkter, og du får en blandet opplevelse av det fysiske og virtuelle som til sammen gir den en helt spesiell digital opplevelse.  Mixed Reality – er spådd til å bli 2017 neste digitale «buzz-word», og være det det neste store paradigmeskiftet, en hybrid av både AR og VR. Mixed Reality (MR) er langt mer avansert enn VR og AR fordi den kombinerer bruken av flere typer teknologier, inkludert sensorer, avansert optikk og neste generasjons «Computing Power». På dette SuperTorsdag treffet skal vi få presentert et banebrytende VR prosjekt i Norge:

“VR Education” Hvordan vi kan få barn til å oppta læring visuelt.

Et prosjekt mellom Making View og Kommuneforlaget.

  • Making View ved Are Søby Vindfalle
  • Kommuneforlaget ved Per Olav Nyborg

En representant fra verdens største leverandør av VR, Eon Reality Norway vil også være tilstede på arrangementet.

SuperTorsdag er åpen for alle som ønsker å drive profesjonell nettverking for å gjøre en bedre jobb. Dele kunnskap, lære mer, by på seg selv, hjelpe andre – alt det som inngår i å bygge sterke nettverk. Månedens Nettverkstreff samler gode nettverkere – og dem som ønsker å bli bedre – på tvers av bransje, fag, stilling, alder og annen bakgrunn.

PÅMELDING HER

Arrangør

Inspirator og LinkedIn Gruppen Norge

Sted

Andy’s Sportspub og Pianobar
Stortingsgaten 8
Oslo,
+ Google-kart