Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

SUPERTORSDAG November

24. november 2016 @ 17:00 - 20:00 CET

VR og NLP – bortkastet tid eller to suksessverktøy altfor få av oss utnytter?

VI MØTES TIL ÅRETS SISTE SUPERTORSDAG. Temaene er NLP* og VR*. Hvor mye av det egentlige potensialet henter vi egentlig ut? Vi ser på nye muligheter, – og med noen av landets beste hoder på talerstolen byr kvelden på en unik mulighet til å oppdatere seg i hyggelig lag. *NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) *VR (Virtual Reality)

Dette er vår uhøytidelige gratis møteplass for kunnskapsdeling og nettverksbygging – denne gang med Kommuneforlaget  som samarbeidspartner. Vi har denne gangen valgt å sette søkelyset på to viktige verktøy vi tror er i ferd med å slå gjennom.

Virtual Reality – Vi har invitert to VR eksperter fra ulike virksomheter til å innlede om temaet før vi åpner for debatt og spørsmål.

NLP: Torill Elise Iversen (www.lederprogram.no ), en av Norges mest erfarne NLP eksperter innenfor ledelse og innovasjon har invitert med seg 4 gjester fra ulike bedrifter som benytter NLP som et viktig lederverktøy.

Vi gleder oss til å se deg, husk at det er lov å ta med seg en kollega eller venn – og la oss sammen lage en berikende kveld.  

PROGRAM, INFO OM BIDRAGSYTERE OG PÅMELDING HER

Detaljer

Dato:
24. november 2016
Tid
17:00 - 20:00 CET
Kategorier for Arrangement:
, , , ,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Arrangør

Inspirator og InnoMag i samarbeid med Kommuneforlaget

Sted

Heidi’s Bier Bar
Fridtjof Nansens Plass 8
Oslo,
+ Google-kart