Norges ledende innovasjonsmagasin med mer enn 25 000 lesere.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

THE ART OF INNOVATING

24. mai 2017 @ 14:00 - 18:00 CEST

Innovasjon i praksis. Hvor starter man? Og hvordan kommer man seg fra prat til handling? Intensiv WORKSHOP med Truls Berg

Vi lever i en tid hvor bedrifter og hele bransjer utkonkurreres over natten og hvor nye aktører og løsninger opplever eventyrlig vekst. Vinnerne er de som mestrer innovasjonens kunst. Hvordan skaper man et klima som gir grobunn for de beste ideene? Hvordan holder man seg kreativ? Hvordan gis ideene nødvendig næring? Hvordan sorterer man ut de beste ideene? Og hvordan setter man de ut i handling?

En av Norges fremste innovasjons-eksperter gir deg en innføring i innovasjonsprosessene og verktøyene du trenger for å lykkes med åpen innovasjon.

“The Art of..” er en ny serie intensive workshops der du får tilgang til kjernekunnskapen og får møte de beste ressurspersonene til dialog og trening i små eksklusive grupper.

For hvem? Passer for enkeltpersoner og for ledergrupper. Om du ønsker å etablere ny virksomhet eller å få fart på innovasjonsprosessen innad i eksisterende bedrift – nytenkning og de gode ideene er uansett livsviktige for å sikre posisjon og nyttegjøre seg det vell av muligheter som en verden i stadig raskere endring gir.

Lett bevertning inkludert. En inspirerende ettermiddag med stort faglig løft! Tidsbegrenset rabatt for InnoMag-medlemmer.

PÅMELDING HER

Detaljer

Dato:
24. mai 2017
Tid
14:00 - 18:00 CEST
Kategorier for Arrangement:
, , , ,
Arrangement Tags:
, , , , , ,

Sted

Fridtjof Nansens plass 9 Oslo, Norway
Fridtjof Nansens plass 9
Oslo, 0160
+ Google-kart