Home Nyheter 5 innovative julegaver til de som har alt

5 innovative julegaver til de som har alt

0

Vet du fortsatt ikke hva du skal gi til dine kjære i julegaver i år? Fortvil ikke! Her er fem presanger de sannsynligvis aldri har fått tidligere…

1. Vannsikre hodetelefoner: For musikkelskere som også liker å trene i vann, er et sett med vannsikre hodetelefoner midt i blinken.

Fåes kjøpt på for eksempel: Sony og Neptune

2. Opplåsbart solcelle-lys: Denne gaven er perfekt til personer som er glad i å være ute i naturen, som ofte inviterer til hagefest eller som bare liker å reise lett. Det opplåstbare og vanntette lyset går på solcelle-energi og er dermed et svært miljøvennelig alternativ.

Fåes kjøpt på for eksempel: Luci, LuminAID og

TerraFriendly.

3. “Photo booth” til fugleelskere: Vi alle kjenner en person som bare elsker fugler. Ved å bruke Bluetooth eller tråløst internett kan man koble denne “photo boothen” til smarttelefonen eller GoProen sin og dermed forevige fugleminnene fra hagen på 1-2-3. Man kan også video-chatte med de tobeinte om man ønsker det.

Fåes kjøpt online på for eksempel: Bird Photo Booth.

4. Moterik ladeveske:Dette er den perfekte gaven til kjente og kjære som alltid bruker unnskyldningen om at de er tom for batteri, når du desperat prøver å nå dem uten hell. Selskapene nevnt nedenfor har løst problemet ved å kombinere elektronikk og mote.

Fåes kjøpt online på for eksempel: Mighty Purse, Everpurse, Chick Buds og MachBeth.

Pal V/Wikimedia Commons/Eslivb

5. Flyvende bil: Kjenner du noen som alltid er sent ute? Da kan en flyvende bil være akkurat det han/hun trenger! Personen du kjøper bilen til må dog ha flyserfikatet og en rullebane på minst 180 meter for å kunne ta av….

Fåes kjøpt på for eksempel: Pal-V og Terrafugia.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst