Som våre trofaste lesere vet er Dealflow stadig vekk ute med nye folkefinanseringsprosjekter. Selskapet fra Bergen klarte i fjor å bli Norges første lønnsomme folkefinansieringsselskap.

Ikke før er nyttårsrakettene avfyrt før selskapet nå annonserer fire nye kampanjer;

  • Kruser: Kruser elbåtpool ønsker å skape et bekymringsfritt båtliv for mennesker og miljø. Målet er å gjøre deling av utslippsfri båt til den nye normen for båtliv innen 2030. En slags nabobil for båtmarkedet…
  • Sharebike: Sharebike er en annerledes mikromobilitetsaktør med fokus på el-sykler. Med kontrakter på plass i Norge er de nå klare for å satse i utlandet. De er lønnsomme, har egen IT plattform og ønsker å skalere.
  • Kilter: Kilter har utviklet en helautomatisert jordbruksrobot med verdensledende og patentert dyseteknologi. Maskinsyn og AI øker matproduksjon og reduserer bruk av ugressmidler, miljøpåvirkning og kostnader.
  • Smiz: Smiz bygger Nordens største plattform med fokus på sunn og bærekraftig mat. 84% sier de ønsker å bedre helsen sin, men på tross av dette er folkehelsen dårligere enn noen gang. Hos Smiz kan kunder bestille næringsrike og smakfulle måltider rett hjem på døren.

For deg som er nyskjerrig på folkefinansiering og disse fire kampanjene anbefaler vi at du svinger innom Dealflow.no