Home Nyheter 7 nyheter du bør få med deg

7 nyheter du bør få med deg

0

Tesla senker prisen på to av modellene sine, Amazons Alexa får nye egenskaper og Google jobber med å produsere verdens første VR-sko. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. I et intervju med Axios åpnet Elon Musk seg opp om den tøffe tiden for Tesla, der han blant annet innrømmet at selskapet var nær konkurs tidligere i år etter produksjonsproblemene knyttet til Tesla Model 3.

2. Amazons smarthøyttaler Alexa, vil ved hjelp av ny stemmeteknologi snart være i stand til å lese opp nyheter like godt som nyhetsankerne selv, melder The Verge.

3. Den amerikanske delstaten Ohio åpner nå opp for å la innbyggerne sine betale skatt med kryptovaluta.

4. Google jobber med å utvikle VR-sko som skal gjøre det mulig å bevege seg fysisk i en virtuell verden innen for et gitt område. Til nå har dette kun vært mulig ved hjelp av ekstra utstyr, som for eksempel gå-plattformen Virtuix Omni.

5. Flere tusen Amazon-arbeidere i Europa streiket under Black Friday i protest mot det de beskriver som “umenneskelige arbeidsforhold”.

6. Amerikanske myndigheter ønsker å forhindre allierte land som Tyskland, Italia og Japan fra å bruke Huawei-mobiler. Myndigheten frykter nemlig kinesisk overvåkelse og cyberangrep.

7. Tesla har valgt å kutte prisen på Model X og Model S i Kina med 12-26 % som følger av den pågående handelskrigen mellom USA og Kina.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst