Tesla senker prisen på to av modellene sine, Amazons Alexa får nye egenskaper og Google jobber med å produsere verdens første VR-sko. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. I et intervju med Axios åpnet Elon Musk seg opp om den tøffe tiden for Tesla, der han blant annet innrømmet at selskapet var nær konkurs tidligere i år etter produksjonsproblemene knyttet til Tesla Model 3.

2. Amazons smarthøyttaler Alexa, vil ved hjelp av ny stemmeteknologi snart være i stand til å lese opp nyheter like godt som nyhetsankerne selv, melder The Verge.

3. Den amerikanske delstaten Ohio åpner nå opp for å la innbyggerne sine betale skatt med kryptovaluta.

4. Google jobber med å utvikle VR-sko som skal gjøre det mulig å bevege seg fysisk i en virtuell verden innen for et gitt område. Til nå har dette kun vært mulig ved hjelp av ekstra utstyr, som for eksempel gå-plattformen Virtuix Omni.

5. Flere tusen Amazon-arbeidere i Europa streiket under Black Friday i protest mot det de beskriver som “umenneskelige arbeidsforhold”.

6. Amerikanske myndigheter ønsker å forhindre allierte land som Tyskland, Italia og Japan fra å bruke Huawei-mobiler. Myndigheten frykter nemlig kinesisk overvåkelse og cyberangrep.

7. Tesla har valgt å kutte prisen på Model X og Model S i Kina med 12-26 % som følger av den pågående handelskrigen mellom USA og Kina.