Elon Musk har gått til angrep på Apple, et titalls tusen Google-ansatte har sett seg lei av selskapets håndtering av seksuelle overgrep og verdens første syntetiske kylling nuggets har blitt produsert ved hjelp av fjær fra en hane. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Uber har igjen søkt om tillatelse til å teste sine selvkjørende biler på veien. Bildelingsselskapet avbrøt nemlig all testing etter at en av deres selvkjørende biler kjørte over og drepte en fotgjenger i mars i år.

2. SpaceXs “Starman” som i skrivende stund kjører rundt i rommet på sin røde Tesla Roadster, har kommet seg forbi Mars. Han er ikke ventet å komme i nærheten av jorda igjen før tidligst i 2020.

3. Det San Franscisco-basert selskapet JUST har produsert verdens første syntetiske kylling nuggets ved hjelp av fjær fra en hane. Prosessen skal ta rundt to dager. Nuggetsene skal etter planen være klar for kommersielt salg før året er omme, opplyser selskapet.

4. Elon Musk skal ha gikk et stikk til Apple under et timelangt intervju med Recode. Han skal ha sagt at Apple ikke lenger lagde produkter som tok forbrukerne med storm. Han skal dog ha presisert at selskapet fortsatt lagde gode produkter og at han var en ivrig iPhone-bruker.

5. Brøderne Winklevoss, tvillingene som vant et søksmål mot Mark Zuckerberg etter at de hevdet at han stjal ideen deres om å bygge et sosialt nettverk på Harvard University (som sett i filmen “The social network”), saksøker nå den amerikanske entreprenøren Charlie Shrem for svindel. Shrem var co-gründer og sjef for den nå nedlagte bitconselskapet “Bitinstant” som tvillingene investerte i, og er tidligere straffedømt for å hjelpe mennesker med å kjøpe narkotika på nett ved hjelp av Bitcoin.

6. Donald Trump sier i et intervju med Axios at administrasjonen skal se nærmere på hvorvidt Amerika skal begynne å regulere de store tech-selskapene. Utsagnet kommer etter Googles bot på fem milliarder dollar for det EU kommisjonen mente var misbruk av Androids dominerende rolle på markedet.  “Hvis det er noen som skal regulere amerikanske selskap, så er det vi som burde gjøre det”, skal han ha sagt i intervjuet.

7. Bortimot 17 000 Google-ansatte over hele verden marsjerte torsdag ut av kontorene sine for å protestere mot selskapets håndtering av saker relatert til seksuelle overgrep.