7 nyheter du bør vite om

Jeff Bezos kone kan etter skilsmissen bli en av Amazons største aksjeholdere, Mark Zuckerberg har offentliggjort årets nyttårsforsett og Ubers planer om å gå på børs, går tilsynelatende ikke helt som smurt. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Google overtar deler av kjøpesenteret “Westside Pavillion mall” i Los Angeles, der selskapet har bestemt seg for å åpne et massivt nytt kontor.

2. Uber har lenge hatt som ambisjon å gå på børs i løpet av 2019. Nå sier derimot Uber-sjef Dara Khosrowshahi at selskapet muligens må utsette planene til selskapet er mer forberedt og markedet er mer stabilt.

3. Tradisjonen tro har Facebook-sjef Mark Zuckerberg offentliggjort årets nyttårsforsettet på Facebook. Denne gangen ønsker han å bli flinkere til å holde offentlige debatter om teknologiens påvirkning på samfunnet, skriver han på profilen sin.

4. Jeff Bezos tydde forrige uke til Twitter for å offentliggjøre at han og kona MacKenzie Bezos skulle skilles. Ettersom paret ikke skrev under noen ektepakt da de giftet seg, kan skilsmissen gjøre MacKenzie til en av Amazons største aksjeholdere. Jeff Bezos eier 16 % av aksjene i selskapet og formuen hans er estimert til 137 milliarder dollar.

5. I desember i fjor arresterte kanadiske myndigheter Huawei-sjef Meng Wanzhou med mistanke om spionasje. Nå har også Polen arrestert en kinesisk Huawei-ansatt samt en polsk statsborger på samme grunnlag.

6. Tidligere Facebook-ansatte gikk forrige uke ut i et intervju med CNBC der de sammenliknet selskapet med en kult, hvor man ble oppfordret til å forbli taus dersom det var negative ting ved selskapet som de reagerte på.

7. Til tross for at verdens mest populare dataspill, Fortnite, er gratis for brukerne, tjente eierne nærmere en halv milliard dollar bare på Apple-produkter i 2018, viser en ny rapport.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »