Home Tech 7 nyheter du bør vite om

7 nyheter du bør vite om

Foto @ Gage Skidmore

Trump går til angrep på Google, Facebook risikerer søksmål og Apples førerløse biler har hatt sin første ulykke. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. IKEA har som mål å bli helt kontantfri og har nå åpnet sin første kontantfrie butikk i Valbo i Sverige.

2. Facebook kan risikere å bli saksøkt etter at en ansatt gikk ut og anklaget selskapet for å ikke gjøre nok for å sikre barns persondata.

3. En av Apples selvkjørende biler har vært involvert i en ulykke på en vei i California. Ulykken er den første for Apple sine førerløse biler.

4. En av de fire mennene som blant annet hacket seg inn på skuespiller Jennifer Lawrence sin iCloud-konto og stjal intime bilder av henne, er dømt til åtte måneder fengsel.

5. Uber har nå valgt ut sine kandidatene til å bli den første internasjonale byen til å teste ut deres flygende biler UberAir, som har som mål å bli en realitet innen 2020.

6. Google skal ifølge Bloomberg, ha inngått en hemmelig avtale med Mastercard der tech-giganten skal ha fått tilgang til informasjon om Mastercard-brukeres kjøpemønstre i fysiske butikker.

7. Den amerikanske presidenten Donald Trump har anklaget Google for å manipulere søkene på plattformen slik at de mer liberale avisene kommer høyere opp på søkerlisten enn de konservative.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst