7 nyheter du bør vite om

Brukerne rømmer Facebook, Snapchat og Twitter, Tinder har saktsøkt sitt eget moderselskap for to milliarder dollar, og den mye omtalte bilen Apple Car kan bli en realitet innen få år. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. Alphabet, moderselskapet til Google, har investert ytterligere $375 millioner i det amerikanske helseforsikringsselskapet Oscar Health. Selskapet er nå verdsatt til $3 milliarder dollar.

2. Datingappen Tinder har saksøkt sitt moderselskap Match Group for to milliarder dollar. Grunnen skal være at eierne av Match Group skal ha løyet om Tinders markedsverdi og tilbakeholdt informasjon om ulike aksjemuligheter.

3. Uber har ansatt NASA-veteranen Matt Olsen som ny sikkerhetssjef i selskapet. Olsen tar dermed over etter tidligere sikkerhetssjef Joe Sullivan, som fikk sparken etter at det ble kjent at selskapet hadde blitt utsatt for et cyper-angrep som gjorde at persondata til et titalls millioner brukere kom på avveie.

4. Brukerne rømmer både Facebook, Snapchat og Twitter, viser nye tall. Undersøkelsen peker på personvern og design-endringer som de viktigste årsakene.

5. Apple Car kan komme på markedet allerede i 2023, spår den  Apple-analysten Ming-Chi Kuo. Kineseren har tidligere forutsett og beskrevet flere av Apple sine produkter lenge før de kom på markedet.

6. Til tross for mye motvind, ser det ut som om Uber vil sitte igjen med en inntekt på 10 milliarder dollar innen året er omme, ifølge CNBC.

7. Økonomien til California, som huser noen av verdens største tech-selskaper, har nå blitt verdens femte største.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »