Det norske selskapet Dealflow kobler selskaper som trenger finansiering, med mennesker som ønsker å bli medeiere i spennende bedrifter i vekst. Bergensselskapet opererer i det voksende crowdfunding markedet og har en heldigital løsning som gjør det enkelt og effektivt å bli investor, selv for deg som ikke har millioner å satse.

Vi tok en prat med Stine Sofie Grindheim, daglig leder i Dealflow og ba henne peke på en av de spennende casene som er på jakt etter investorer på hennes poral.

-Dagens skiftende arbeidsmarked mangler effektive verktøy for flyt av arbeidskraft. Aijob lanserer nå en løsning bygget på verdensledende teknologi innen kunstig intelligens for jobbmatching. En eksklusiv avtale med Eightfold AI Inc gir selskapet tilgang til algoritmer og ekstremt store datamengder for deres jobbmatch løsning til det Skandinaviske markedet.

I følge selskapet hjelper denne teknologien bedrifter med å finne helt riktig talent, uten risiko for menneskelig forutinntatthet samtidig som den hjelper med å få ut potensialet hos arbeidssøkeren. Det påstås at løsningen gir besparelse hos rekrutteringsteam, og prosessen får en økt kvalitet. Så hvis du er blant de som ser at vår jobbverden er i endring. At vi nærmer oss en verden preget av større og større krav til både arbeidstaker og arbeidsgiver, så vil en innovativ løsning med kunstig intelligens gjøre en positiv forskjell. I så fall bør du ta en titt på selskapet, mener Grindheim..

«Aijob er kjempespennende! Vi har selv kjent på utfordringene ved rekrutering og det er utrolig kult at Aijob får bruke teknologien til Eightfold AI i Skandinavia» sier Stine Sofie Grindheim, daglig leder i Dealflow.

Lyst til å se nærmere på både Aijob og andre aktuelle cases som for tiden finnes på DealFlow, – i så fall bør du se her.